Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Αντσελότι: «Πρέπει να δούμε την Μπάρτσα σαν λιοντάρι και όχι σαν γάτα»

 

Ο τεχνικός της Βασίλισσας, σε δηλώσεις του πριν το μεγάλο παιχνίδι κόντρα στους “μπλαουγκράνα” αναφέρθηκε στο πως πρέπει να αντιμετωπίσει η ομάδα του την αντίπαλο.

Ο Κάρλο Αντσελότι, μίλησε πριν το “κλάσικο” κόντρα στη Μπαρτσελόνα για το πρωτάθλημα και μίλησε για το τι ζητά η ομάδα του από το παιχνίδι, πως πρέπει να αντιμετωπίσει τους “μπλαουγκράνα”, αλλά και το μέλλον του στον σύλλογο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε: 

«Πρέπει να δούμε την Μπάρτσα σαν λιοντάρι και όχι σαν γάτα. Αν τη δούμε ως γάτα, μοιάζει σαν να πηγαίνουμε σε πάρτι. Και όχι, θα πάμε να παίξουμε απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα και σε ένα σημαντικό παιχνίδι. Σε αυτά τα παιχνίδια υπάρχει πάντα φόβος, φυσικά, αλλά αυτό είναι φυσιολογικό. Είναι φόβος, νεύρα… Για μένα οι δύο ώρες πριν είναι οι χειρότερες»

Για το μέλλον του στην ομάδα: «Είναι μια αξιολόγηση που πρέπει να κάνει ο σύλλογος, αλλά έχω ήδη πει ότι θα έμενα εδώ όλη μου τη ζωή, αλλά αυτό είναι αδύνατο. Θέλω να συνεχίσω και ελπίζω να είναι έτσι. Το τι αποφασίζει ο σύλλογος δεν έχει σημασία, γιατί απολαμβάνω κάθε μέρα. Αν ο σύλλογος με θέλει για τρεις μήνες, τότε θα απολαύσω τρεις μήνες. Αν είναι τρία χρόνια, τότε τρία χρόνια»

Για το ντέρμπι κόντρα στην Μπαρτσελόνα: «Δεν ξέρω. Σκεφτόμαστε μόνο τη νίκη, θέλω μόνο να κερδίσουμε και αν δεν κερδίσουμε, θα το σκεφτούμε αργότερα. Είναι πολύ δύσκολο να πούμε τί παιχνίδι θα δούμε αύριο, κάθε παιχνίδι έχει τη δική του ιστορία. Η Μπαρτσελόνα αμύνθηκε πολύ στο Κύπελλο γιατί πήρε το προβάδισμα. Το παιχνίδι μπορεί να είναι διαφορετικό ανάλογα με το τι θα συμβεί».//


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Κεραυνοί Καρρά εναντίον ΕΠΟ: «Τους ενδιαφέρουν τα ταξίδια με το τσάρτερ της Εθνικής»

admin

Ο Οτάνι κατηγορεί τον πρώην διερμηνέα του για… μαζική κλοπή

admin

Λου: «Πιστεύω πως οι Κλίπερς είναι soft»

admin
Translate »
×