Image default
MEDIA

Αντώνης Πρέκας: Οι πρεμιέρες και η σκληρή κριτική στο J2US

Αντώνης Πρέκας: Οι πρεμιέρες των εκπομπών και η σκληρή κριτική στο J2US

Μέσω ζωντανής σύνδεσης βρέθηκε σήμερα το πρωί στο OPEN Weekend, ο δημοσιογράφος Αντώνης Πρέκας με αφορμή την τηλεοπτική εβδομάδα που διανύσαμε και όχι μόνο μιλώντας κυρίως για όλες τις πρεμιέρες των ψυχαγωγικών εκπομπών. Επίσης, ο γνωστός δημοσιογράφος, σχολίασε μεταξύ άλλων και το τρέιλερ του J2US, ασκώντας μια κριτική όχι και τόσο θετική. Όσα είπε!

Ο Αντώνης Πρέκας στο OPEN Weekend

«Το J2US στην δική μου φιλοσοφία είναι ένα θλιβερό πράγμα. Όχι ότι είναι θλιβερή η εικόνα, η εικόνα είναι κιτσ, παραφορτωμένη. Για πολλούς λόγους είναι ένα θλιβερό πράγμα. Δεν μπορεί κανείς να προσκυνάει βεζίρηδες και Άραβες πετρελαιάδες. Είναι γενικά θλιβερό», είπε ο Αντώνης Πρέκας.

Αμέσως μετά σχολίασε την πρωινή ψυχαγωγική ζώνη κάνοντας ένα σχόλιο για όλες τις εκπομπές που βλέπουμε φέτος στις οθόνες μας τα πρωινά. Φυσικά σχολίασε την πρεμιέρα της Φαίης Σκορδά στον ΣΚΑΙ, που ξεκίνησε την Δευτέρα, λέγοντας μάλιστα πως, «η Φαίη ψάχνει να βρει τον παλιό καλό της εαυτό»!

Αυτά και άλλα πολλά σχολίασε με τον δικό του μοναδικό τρόπο, ο δημοσιογράφος Αντώνης Πρέκας στην εκπομπή, OPEN Weekend. Δείτε παραπάνω, το σχετικό βίντεο!

Αντώνης Πρέκας: Οι πρεμιέρες των εκπομπών και η σκληρή κριτική στο J2US

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Αντώνης Πρέκας: Οι πρεμιέρες και η σκληρή κριτική στο J2US appeared first on Youfly.


Μετάβαση στην Πηγή Youfly.com
Author: Youfly.com Χρήστος Γκόγκος

Σχετικές αναρτήσεις

Η Γη της Ελιάς: «Γκομενίζεις μωρέ στην ηλικία σου;»

admin

Ψυχοκόρες: Της κάνει πρόταση γάμου και της ζητά να το σκάσουν

admin

Η Γη της Ελιάς: «Σταμάτα να με πιέζεις γιατί θα εκραγώ»

admin