ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Απάτησα τη γυναίκα μου γιατί νιώθω γέρος και χοντρός. Αξίζει να το συνεχίσω;

Είμαι 48 χρονών και με τη γυναίκα μου παντρεμένος 25 χρόνια. Ποτέ δεν πίστευα πως θα την απατούσα, αλλά το έκανα και δεν ξέρω τι να κάνω από δω και πέρα.

Την αγαπώ, δεν είναι ότι δεν την αγαπώ και εξακολουθώ να τη βρίσκω όμορφη. Θεωρώ ότι είμαστε ένα πολύ όμορφο ζευγάρι αλλά ο λόγος που την απάτησα δεν αφορά εκείνη αλλά καθαρά εμένα.

Τα τελευταία χρόνια δεν νιώθω καθόλου καλά. Το άγχος που έχω λόγω της δουλειάς και των οικονομικών με έχει καταβάλει και μέσα σε όλα αυτά έχω αφήσει τελείως τον εαυτό μου. Μπορεί να είμαι μόνο 48 αλλά νιώθω γέρος και χοντρός σε αντίθεση με τη γυναίκα μου που κρατιέται καλά. Δεν ξέρω αν αυτό που περνάω είναι κρίση μέσης ηλικίας, ξέρω όμως πως όταν μία αρκετά πιο νέα γυναίκα με πλησίασε και έκανε σαφές ότι ενδιαφέρεται για μένα ένιωσα ξανά ζωντανός. Για πρώτη φορά μετά από χρόνια ένιωσα καλά με τον εαυτό μου. Ξέρω πως όλα αυτά δεν αποτελούν δικαιολογία γι’ αυτό που έκανα, προσπαθώ μόνο να σας εξηγήσω τι με οδήγησε εκεί.

Σκοπεύω να τα πω όλα στη γυναίκα μου και να της ζητήσω να με συγχωρέσει αν και ξέρω ότι θα απογοητευτεί και θα σοκαριστεί γιατί όπως και εγώ δεν με είχα ικανό για κάτι τέτοιο, το ίδιο πιστεύω ισχύει και για εκείνη. Δεν μου έχει δώσει ποτέ δικαίωμα και αφορμή για το οτιδήποτε. Ξέρω ότι θα την πληγώσει αυτό που έκανα αλλά τώρα το έκανα και πρέπει να δεχτώ τις ευθύνες που μου αναλογούν.

Η άλλη γυναίκα εξακολουθεί να θέλει να βρισκόμαστε όχι όμως επειδή με αγαπάει ή με θεωρεί ελκυστικό, πιστεύω. Απλά μένει μαζί μου μέχρι να βρει κάποιον καλύτερο.

Νιώθω πολύ μπερδεμένος και θα ήθελα τη γνώμη σας. Αξίζει να το συνεχίσω;

Μάνος

πηγή : singleparent.gr

The post Απάτησα τη γυναίκα μου γιατί νιώθω γέρος και χοντρός. Αξίζει να το συνεχίσω; appeared first on Fumara.gr.


Μετάβαση στην Πηγή
Author: Δημήτρης Σ

Σχετικές αναρτήσεις

Κάνει καλό ένα σφηνάκι με ελαιόλαδο το πρωί; Ειδικοί επισημαίνουν τα υπέρ και τα κατά

admin

Η χαρά κατέληξε σε εφιάλτη: Πήγε στην Κύπρο να γιορτάσει τα γενέθλιά της και βρέθηκε να χαροπαλεύει στην εντατική

admin

Πόση ζάχαρη επιτρέπεται για τον καθένα: Υπολογισμός ημέρας

admin