Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Απέδρασαν από το Γεντί Κουλέ τα καναρίνια…

 

Ο Παναιτωλικός παραμένει αήττητος για τρίτο συνεχόμενο ματς στη Σούπερ Λιγκ, επικρατώντας σήμερα με 2-1 του ΟΦΗ στην Κρήτη για την τέταρτη “στροφή” του πρωταθλήματος.

Ο αγώνας

Το παιχνίδι άρχισε με γρήγορο ρυθμό και από τις δυο μεριές. Ο Παναιτωλικός απείλησε πρώτος με μεγάλη ευκαιρία μόλις στο 10ο λεπτό της αναμέτρησης. Ο Ντουάρτε πάτησε περιοχή, σούταρε, ωστόσο ο Στίβενς έδιωξε και εν συνεχεία ο Καρέλης επίσης δεν κατάφερε να νικήσει τον Ολλανδό γκολκίπερ. Λίγο αργότερα, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ της αναμέτρησης. Συγκεκριμένα, στο 14′, ο Μόρσεϊ έκανε την σέντρα, ο Διαμαντής έδιωξε και ο Ντίας έκανε το σουτ, το οποίο κόντραρε στον Καρέλη και κατέληξε στα δίχτυα των Κρητικών. Η φάση ελέγχθηκε και από τον VAR, ωστόσο το γκολ μέτρησε κανονικά και χρεώθηκε στον Έλληνα επιθετικό. Ο ΟΦΗ πίεσε και έχασε σημαντική ευκαιρία στο 35′ με τον Ντίκο, ο οποίος δεν κατάφερε να νικήσει τον Ανέστη. Λίγο πριν την ανάπαυλα όμως, οι γηπεδούχοι “ευτύχισαν” να βρουν το τέρμα της ισοφάρισης με τη “βολίδα” του Μπαλογιάννη έξω από την περιοχή, η οποία άφησε “άγαλμα” τον Ανέστη και έβαλε πάλι “φωτιά” στο “Γεντί Κουλέ” για το φινάλε του πρώτου μέρους.

Το δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης δεν άρχισε με τον ίδιο ρυθμό από τις δυο ομάδες. Η πρώτη καλή ευκαιρία του δεύτερου μέρους ήρθε με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα. Οι Κρητικοί στο 61′ λοιπόν απείλησαν μετά το λάθος του Ανέστη, το οποίο όμως δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί ο Ντίκο μετά την πάσα του Ντιουσέ. Στην επόμενη φάση, τα “καναρίνια” “άγγιξαν” το γκολ με τον Χατζηθεοδωρίδη όμως να μην βρίσκει τελικά τον Καρέλη λόγω εξαιρετικής αμυντικής ενέργειας από τον Γιοχού. Στο 76ο λεπτό όμως, η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου κατάφερε να προηγηθεί ξανά στο σκορ, καθώς η μπάλα στρώθηκε στον Κολοβό μετά τη λανθασμένη απομάκρυνση των γηπεδούχων και εκείνος με ένα ωραίο σουτ, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Στίβενς για το 2-1.

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Στίβενς, Πασαλίδης, Βούρος, Διαμαντής, Μαρινάκης, Μπαλογιάννης, Ντιουσέ, Στάικος, Τοράρινσον, Μπουζούκης, Ντίκο.

Παναιτωλικός (Γιάννης Αναστασίου): Ανέστης, Αποστολάκης, Λάρσον, Κορνέλιους, Χατζηθεοδωρίδης, Μλάντεν, Ντίας, Ντουάρτε, Μόρσεϊ, Σενγκέλια, Καρέλης.

Περισσότερα σε λίγο..


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Πουλιανίτης: «Να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας κόντρα στον Παναθηναϊκό»

admin

«Το 2026 θα είναι έτοιμα και τα δύο γήπεδα»

admin

“Time”: Πέντε αθλητές στη λίστα με τους 100 ανθρώπους με τη μεγαλύτερη επιρροή στον κόσμο το 2024

admin