Image default
MEDIA

Απίθανος Τεντόγλου: «Πέταξε» στα 8,40μ., κορυφαία επίδοση φέτος στον κόσμο

Μίλτος Τέντογλου – Εντυπωσιακή εκκίνηση και στη φετινή σεζόν για τον Μίλτο Τεντόγλου ο οποίος στο Copernicus Cup στο Τορούν της Πολωνίας πήρε την πρώτη θέση με άλμα στα 8,40μ

 

Απίθανος Τεντόγλου: «Πέταξε» στα 8,40μ., κορυφαία επίδοση φέτος στον κόσμο
Απίθανος Τεντόγλου: «Πέταξε» στα 8,40μ., κορυφαία επίδοση φέτος στον κόσμο

 

Ο Ολυμπιονίκης του μήκους κέρδισε τον αγώνα αφού προσγειώθηκε στα 8,40μ., επίδοση που είναι η κορυφαία φέτος στον κόσμο!

Ο αθλητής του Γιώργου Πομάσκι έκανε και ρεκόρ αγώνων, ξεκινώντας την εμφάνισή του με ένα άλμα στα 8,07μ. Ακολούθησε το μεγάλο άλμα στα 8,40μ., ενώ στη συνέχεια είχε άλμα στα 8,24μ., άφησε την 4η προσπάθεια, για να συνεχίσει με 8,27μ. και άφησε το έκτο και τελευταίο άλμα.

Στη δεύτερη θέση ολοκλήρωσε ο Τομπίας Μόντλερ (Σουηδία) στον καλύτερο φετινό του αγώνα, πηδώντας 8.17μ (δύο φορές). Εκτός ρυθμού ο Μαϊκέλ Μασό (Κούβα) που έμεινε στο 7.84μ, ενώ ο Μαρκίς Ντέντι έκανε μόνο δύο άλματα, από τα οποία μόνο ένα έγκυρο με 7.84μ.

Στο μίτινγκ συμμετείχε και ο Εμμανουήλ Καραλής, ο οποίος ωστόσο ξεκίνησε από τα 5,52μ. και έκανε άκυρα άλματα, με αποτέλεσμα να μη βαθμολογηθεί.

The post Απίθανος Τεντόγλου: «Πέταξε» στα 8,40μ., κορυφαία επίδοση φέτος στον κόσμο appeared first on KalimeraEllada.gr.


Μετάβαση στην Πηγή Youfly.com
Author: Youfly.com KalimeraEllada

Σχετικές αναρτήσεις

Πώς θα κάνετε αίτηση για δωρεάν ταξίδια στην Ευρώπη

admin

Έγραψε ιστορία ο Λευτέρης Πετρούνιας – Στην κορυφή της Ευρώπης για 7η φορά

admin

Μέμος Μπεγνής: Πρωταγωνιστής στο «Ταμπού» – Ο ρόλος του

admin