ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Απαλλάχθηκαν Δημητρίου, Αντωνίου και Τζαφέρης

 

Η επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ απάλλαξε τον αναπληρωτή πρόεδρο της ομοσπονδίας, τον α’ αντιπρόεδρο και τον ταμία, οι οποίοι πρωτόδικα είχαν τιμωρηθεί με τρίμηνη αργία.

Η επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ απάλλαξε τον αναπληρωτή πρόεδρο της ομοσπονδίας Παναγιώτη Δημητρίου, τον α’ αντιπρόεδρο Αστέριο Αντωνίου και τον ταμία Κλέαρχο Τζαφέρη, οι οποίοι πρωτόδικα είχαν τιμωρηθεί με τρίμηνη αργία. Η τιμωρία είχε επιβληθεί για παραβίαση κανονισμών, μετά από καταγγελία του πρωην προέδρου της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξη Κούγια.

Η ανακοίνωση:

«Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ κατά την τελευταία της συνεδρίαση, έλαβε την ακόλουθη απόφαση. Δέχεται τυπικά και ουσιαστικά τις εφέσεις των Κλεάρχου Τζαφέρη, Παναγιώτη Δημητρίου και Αστερίου Αντωνίου. Εξαφανίζει την απόφαση της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ. Απορρίπτει την καταγγελία της ΠΑΕ ΑΕΛ ως αβάσιμη κατ’ ουσίαν. Κρίνει ότι οι εκκαλούντες δεν είναι πειθαρχικώς ελεγκτέοι».

Το άρθρο Απαλλάχθηκαν Δημητρίου, Αντωνίου και Τζαφέρης εμφανίστηκε πρώτα στο www.ertsports.gr.


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

You may also like

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *