Image default
ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Απαράδεκτη μητέρα είπε ψέματα ότι είναι άνεργη και η κόρη της είναι Αμέα για να πάρει δωρεάν παπούτσια

Νέα επιχειρηματίας, πολύ γλυκιά και ευγενική, με δικό της κανάλι στο TikTok με την ονομασία Sofistike Handpainted https://www.tiktok.com/@sofistikehandpainted που ζωγραφίζει με το χέρι επάνω σε παπούτσια, έλαβε μια μέρα μήνυμα απο μια μητέρα που ρωτούσε πόσο κοστίζει να ζωγραφίσει επάνω σε παπουτσάκια.

Όταν η επιχειρηματίας της είπε το κόστος, η μητέρα απάντησε πως δεν μπορούσε να πληρώσει τόσα διότι ήταν άνεργη και το κοριτσάκι της είχε κινητικά προβλήματα.

Τότε η κοπέλα αποφάσισε να της τα κάνει δώρο, μάλιστα μέσα στο κουτί με τα παπούτσια, της έβαλε και ένα δωροκουπόνι για να πάρει και ρουχαλάκια στο παιδί.

Η συνέχεια; Σοκαριστική!

Δείτε το βίντεο στο κανάλι της κοπέλας στο TikTok που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

@sofistikehandpainted

Δυστυχώς συμβαίνουν και αυτά … Facebook : Sofistike. Instagram :Sofistike _ handpainted. #sofistike#letyourshoestellyourstory #fyp #foryou #foryoupage #handmade #art#handpainted #shoes #παπουτσια #χειροποίητα #ζωγραφική #cyprus #larnaca #lemesos #paphos#greece #ελλαδα🇬🇷 #κυπρος #κυπροστικτοκ #ελλαδατικτοκ #τικτοκgreece #τικτοκ

♬ πρωτότυπος ήχος – Sofistike /Sofia /Handpainted

πηγή : singleparent.gr

The post Απαράδεκτη μητέρα είπε ψέματα ότι είναι άνεργη και η κόρη της είναι Αμέα για να πάρει δωρεάν παπούτσια appeared first on Fumara.gr.


Μετάβαση στην Πηγή
Author: Τίνα Θεοδώρου

Σχετικές αναρτήσεις

Φελλός: Η φυσική «σπιτική συνταγή» που θα κάνει το αμάξι να μοσχοβολάει και να μην ξανά θολώσουν τα τζάμια

admin

Θα καλλιεργούμε σόγια με γεύση χοιρινού και αρακά με γεύση μοσχάρι

admin

Πώς ο ιδρώτας βοηθά στην καταπολέμηση της ασθένειας που μεταδίδουν συχνότερα τα τσιμπούρια

admin