Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Αποθεραπεία για τους παίκτες του ΟΦΗ

 

Οι Κρητικοί, οι οποίοι ηττήθηκαν χθες (9/10) από τον Ολυμπιακό με 2-1, προπονήθηκαν το πρωί στο “Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο”, με τον Μπουζούκη να συνεχίζει το ατομικό πρόγραμμα και τους Τσιλιανίδη και Νέιρα την αποκατάσταση τους.

Οι ποδοσφαιριστές των “ασπρόμαυρων” που αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τους Πειραιώτες ακολούθησαν αποθεραπεία, με τους υπόλοιπους να προπονούνται στην κυκλοφορία της μπάλας και στα τελειώματα.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΟΦΗ:

Την πρώτη τους προπόνηση μετά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, πραγματοποίησαν το πρωί της Δευτέρας (10/10) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας.

Όσοι αγωνίστηκαν στο χθεσινό ματς, έκαναν αποθεραπεία, ενώ το πρόγραμμα για τους υπόλοιπους περιελάμβανε ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας, τελειώματα φάσεων και αγωνιστικό παιχνίδι.

Ο Γιάννης Μπουζούκης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, με τους Κοσμά Τσιλιανίδη και Juan Neira να συνεχίζουν πρόγραμμα αποκατάστασης.

Αύριο, Τρίτη (11/10), οι ποδοσφαιριστές θα έχουν ρεπό με την επόμενη προπόνηση να έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη (12/10) στις 10:30.


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Έμερι: «Μιλάμε με την UEFA γι’ αυτήν την κίτρινη κάρτα του Μαρτίνες»

admin

F1 GP Κίνας: Ο Φερστάπεν το Sprint της Κίνας

admin

Με… Παππά η προπόνηση των ακρωτηριασμένων

admin