ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Αποκήρυξε το παρελθόν, στράφηκε στην εκκλησία: Ένας “άλλος” ο ηθοποιός Κώστας Αποστολάκης “Κουράστηκε η ψυχή μου”

Ο Κώστας Αποστολάκης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Εμείς» και στο δημοσιογράφο Γιώργο Οικονομάκη.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε από καρδιάς για τα πάθη στη ζωή του αλλά και τη στροφή του στην εκκλησία.

«35 χρόνια προσπαθούσα να φτιάξω κάτι μόνος μου και δεν έφτιαξα τίποτα. Τα «εγώ» μου δεν μπορούσαν να συνεννοηθούν. Πίστευα στα ταρώ, στη χαρτομαντεία, στην τύχη, στα όνειρα, στα φαντάσματα αλλά όχι στον Θεό. Πώς γίνεται να υπάρχουν όλα τα μεταφυσικά εκτός από τον Θεό;» ανέφερε αρχικά ο Κώστας Αποστολάκης για την στροφή του προς την πίστη.

Ο ηθοποιός μίλησε για το θείο σημάδι που του φανερώθηκε: «Έχεις νιώσει να σου σπάνε τη σπονδυλική σου στήλη; Εγώ το ένιωσα από μπροστά χωρίς να κάνω τίποτα. Ήταν ένα φως. Κι από ‘κείνη την ώρα ένιωθα μία ευτυχία χωρίς να συμβαίνει τίποτα. Κουράστηκε η ψυχή μου να ζει με ψέματα, με την αλήθεια ήμουν στα μαχαίρια».

Ο Κώστας Αποστολάκης αναφέρθηκε στα μεγάλα του πάθη και την εποχή που καθημερινά έπινε αλκοόλ: «Έχω κλάψει πάρα πολύ, με προβληματίζει η ύπαρξή μου, τι ήρθα να κάνω; Πριν τα πάθη μου ήταν το ποτό και το να παίζω στο θέατρο», είπε ο ηθοποιός, ενώ κατέληξε: «Είμαι ο χειρότερος απ’ όλους γιατί σκέφτομαι πρώτα τον εαυτό μου, είμαι παρτακιστής, εγωιστής και περήφανος, ακόμα και τώρα. Παλιά νόμιζα ότι ήμουν και καλός άνθρωπος», είπε ο ηθοποιός στην εκπομπή «Εμείς».

The post Αποκήρυξε το παρελθόν, στράφηκε στην εκκλησία: Ένας “άλλος” ο ηθοποιός Κώστας Αποστολάκης “Κουράστηκε η ψυχή μου” appeared first on Fumara.gr.


Μετάβαση στην Πηγή
Author: Δημήτρης Σ

Σχετικές αναρτήσεις

Η απάντηση ενός μαθητή στην ερώτηση «Τι σημαίνει να είσαι Έλληνας» μας έκανε να νιώσουμε ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ !!!

admin

Η απάτn με τον μπακαλιάρο: Πώς θα καταλάβετε εάν είναι αuθεντικός

admin

Πως να επιλέξετε μπακαλιάρο και πως οι έμπоρоı προσπαθούν να σας παpαπλανńσουν

admin
Translate »
×