Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Αποκαλυπτικοί διάλογοι Ρουμπιάλες για τρεις ομάδες της La Liga

 

Ο πρόεδρος της ισπανικής ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, όπως διέρρευσε στο “Confidencial”, φέρεται να μιλάει άσχημα σε μηνύματα για τις Βιγιαρεάλ, Σεβίλλη και Βαλένθια.

Η ισπανική εφημερίδα δημοσιοποίησε συνομιλίες του Λουίς Ρουμπιάλες στο WhatsApp, τα οποία εστάλησαν κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού Ρεάλ Μαδρίτης-Σεβίλλη (2-1) τον Ιανουάριο του 2020, στο οποίο οι Ανδαλουσιανοί είχαν έντονα παράπονα για ακυρωθέν γκολ του Λουκ Ντε Γιονγκ.

Αναλυτικά ο διάλογος:

Ρουμπιάλες: «Για να δούμε αν θα ξεφορτωθούμε αυτούς τους κουραστικούς. Είναι η δεύτερη ομάδα που μου αρέσει λιγότερο»
Συνομιλητής: «Ναι και σε μένα. Η Βαλένθια κι η Σεβίλλη»
Ρουμπιάλες: «Χαχαχα. Για μένα με αυτήν τη σειρά: Βιγιαρεάλ, Σεβίλλη και Βαλένθια. Και τι γνώμη έχεις για τον (σ.σ. πρόεδρο της Σεβίλλης) Πέπε Κάστρο;»
Συνομιλητής: «Ακόμα ένας τελείως βλάκας. Με την σεβιγιάνικη αλαζονεία, που νομίζω ότι είναι ο καλύτερος στον κόσμο. Κλόουν. Ας τη φάνε»
Ρουμπιάλες: «Χαχαχα. Θα μου την πέσουν για το VAR».

Η κοινή ανακοίνωση των τριών ομάδων:

«Οι διάλογοι στους οποίους μιλάει προσβλητικά, εχθρικά και αλαζονικά για τους τρεις συλλόγους είναι απαράδεκτοι. Να επανορθώσει και να απολογηθεί δημόσια στις τρεις ομάδες και τους φιλάθλους τους».

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ρουμπιάλες βρίσκεται στο… στόχαστρο. Από τον Μάιο έχει αρχίσει έρευνα του εισαγγελέα διαφθοράς για τα συμβόλαια του Supercopa, ενώ στο παρελθόν είχαν αποκαλυφθεί περίεργοι διάλογοι με τον Ζεράρ Πικέ, για το πώς ο Ρουμπιάλες χρησιμοποιούσε χρήματα της RFEF για ένα πολυτελές διαμέρισμα στο κέντρο της Μαδρίτης, για το πώς κατασκόπευε μέσω μιας εταιρίας αντιπάλους του, ακόμα και το πώς οργάνωσε ταξίδι στη Νέα Υόρκη σκηνοθετώντας επαγγελματικά ραντεβού, ώστε να περάσει μερικές ημέρες ξεχνασιάς με τη σύντροφό του.


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Η αγκαλιά του Κωνσταντίνου Τζολάκη στον μπαμπά του μετά την πρόκριση

admin

“Τελικός” με φόντο την είσοδο στα playoffs

admin

Ιταλία (33η αγωνιστική): Σε Γένοβα και Σαρδηνία τα φώτα

admin