Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Αποκαταστάθηκε η ζημιά στην τοιχογραφία του Γκουαρδιόλα

 

Ο Ισπανός τεχνικός έγινε… έργο σε τοίχο κτιρίου στην περιοχή κοντά στο Έτιχαντ, με μία μερίδα οπαδών της άλλης πλευράς του Μάντσεστερ να το βανδαλίζει.

Ο καλλιτέχνης του δρόμου Meana, θέλησε να εκδηλώσει έμπρακτα τον θαυμασμό του προς το πρόσωπο του Πεπ Γκουαρδιόλα τον οποίο θωρεί θρύλο του ποδοσφαίρου, δημιουργώντας ένα έργο τέχνης με τη μορφή του τεχνικού της Μάντσεστερ Σίτι.

Λίγες ημέρες πριν το μεγάλο ντέρμπι του Μάντσεστερ, οπαδοί των “κόκκινων διαβόλων” έβαψαν την τοιχογραφία, κάνοντας γκράφιτι και γράφοντας τα αρχικά της ομάδας τους πάνω.

Ο δημιουργός του έργου, διόρθωσε τις ζημιές που υπέστη, ενημερώνοντας με μία δημοσίευση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Αναλυτικά:

«Ήταν τόσο απογοητευτικό όταν έλαβα αυτό το μήνυμα λίγες ώρες αφού το ολοκλήρωσα.

Υπήρξαν πολλοί που πέρασαν και να τραβούσαν φωτογραφίες ενώ το έφτιαχνα. Είναι αδύνατο να το κάνω ακριβώς όπως ήταν πριν, αλλά κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ.

Είναι μια δουλειά που σήμαινε πολλά για τους οπαδούς. Όλοι οι οπαδοί του ποδοσφαίρου μπορούν να εκτιμήσουν αυτό που έχει κάνει (ο Πεπ), είναι ένας θρύλος όχι μόνο αυτού του συλλόγου αλλά και του ποδοσφαίρου γενικότερα.

Η τοιχογραφία έκανε τους ανθρώπους που περνούσαν από μπροστά να χαμογελάσουν και είναι ένα υπέροχο πράγμα για τις ημέρες του αγώνα».


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Λέων στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ: «Ουδέποτε υπήρξε ενημέρωση για θετικό δείγμα Έλληνα διεθνή» (audio)

admin

Βγήκαν τα εισιτήρια του Άρη στο ματς με τον Ολυμπιακό

admin

Οι Μάβερκς “ορέγονται” τον Τόμπσον

admin