Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Αποκλεισμός για Ζαμπέρ και Σαμπαλένκα

 

Με διπλή… έκπληξη συνεχίστηκε το τουρνουά που διεξάγεται στο Σαν Χοσέ με δυο εκ των κορυφαίων αθλητριών να μην τα καταφέρνουν ενόψει της συνέχειας.

Ο λόγος αρχικά για την Ονς Ζαμπέρ. Η Τυνήσια τενίστρια έπεσε “θύμα έκπληξης”, καθώς έμεινε εκτός τετράδας, γνωρίζοντας την ήττα από Βερόνικα Κουντερμέτοβα με 2-0 σετ (7-6, 6-2) και πλέον προετοιμάζεται για το επερχόμενο τουρνουά στο Τορόντο.

Η Ρωσίδα πρωταθλήτρια από τη μεριά της θα συνεχίσει στις “4” του Σαν Χοσέ έχοντας ως αντίπαλο μία εκ των Ανισίμοβα και Ρότζερς, η οποία είχε αποκλείσει και τη Μαρία Σάκκαρη.

Στη δεύτερη έκπληξη της προημιτελικής φάσης, Αρίνα Σαμπαλένκα έμεινε επίσης εκτός τετράδας, γνωρίζοντας την ήττα από την Ντάρια Κασάτκινα με 2-1 σετ (6-4, 5-7, 0-6) μετά από μια συγκλονιστική αναμέτρηση, που στο τέλος όμως η Λευκορωσίδα έδειξε να έχει ξεμείνει από δυνάμεις.

Στα ημιτελικά του Σαν Χοσέ, η Κασάτκινα θα αντιμετωπίσει μία εκ των Μπαντόσα και Γκοφ. Παράλληλα, αποκλεισμός και των δύο σημαίνει πως μόνο η Μπαντόσα μπορεί να ξεπεράσει τη Μαρία Σάκκαρη στην παγκόσμια κατάταξη.


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Μένει Λισαβόνα ο Αμορίμ

admin

Μπράουν: «Θα φύγουμε από την Αθήνα με το 2-0»

admin

Ζντο νίκης χωρίς τον αρχηγό δεν γίνεται (video)

admin