Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Αποκλεισμός για την Σάκκαρη στο Τορόντο

Δεν τα κατάφερε η Ελληνίδα τενίστρια, καθώς γνώρισε την ήττα με 2-1 σετ από την Καρολίνα Πλίσκοβα και είπε πρόωρο “αντίο” στο Canadian Open.

Η Μαρία Σάκκαρη ηττήθηκε με 2-1 σετ από την Τσέχα Καρολίνα Πλίσκοβα στον τρίτο γύρο του Canadian Open και αποχαιρέτησε την διοργάνωση, καθώς δεν έπιασε τα στάνταρ της απόδοσής της.

Στο πρώτο σετ η Πλίσκοβα μπήκε δυναμικά και προηγήθηκε με 5-0, φτάνοντας εύκολα στην κατάκτησή του με 6-1. Στο δεύτερο σετ και παρά το γρήγορο break της Τσέχας, η Σάκκαρη έβγαλε αντίδραση, έκανε την αντεπίθεση της, έσβησε 2 matchpoint και πήρε το σετ στο tie break μe 7-6 για να ισοφαρίσει σε 1-1.

Το τρίτο και τελευταίο σετ άνοιξε με τη Πλίσκοβα να μπαίνει πολύ δυνατά και προηγήθηκε με 5-1. Το μόνο που κατάφερε η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ήταν να μειώσει σε 5-3 πριν η Τσέχα κάνει το 6-3 για να πάρει το σετ, το ματς και την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Παρά τον αποκλεισμό της,  η Μαρία Σάκκαρη θα ανέβει μια θέση στην παγκόσμια κατάταξη και θα ξαναβρεθεί στο Νο.3 που ήταν μέχρι πρότινος.

 

 


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Γ. Βρούτσης: «Στο επίκεντρο η Στερεά Ελλάδα στον ΔΕΗ Διεθνή Ποδηλατικό Γύρο Ελλάδας 2024, με τον ανηφορικό τερματισμό στο Βελούχι»

admin

Final-4 BCL: Το προφίλ της Τενερίφης

admin

Ιταλία (34η αγωνιστική): Νίκη αλλιώς… χάνεται

admin