ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αποκλειστικό ΕΡΤ3-Μητέρα Άλκη για τους δολοφόνους του παιδιού της: “Δεν κρατάω κακία σε κανέναν. Αυτά τα παιδιά μεγάλωσαν χωρίς αγάπη”

Συγκλονίζουν οι γονείς του 19χρονου Άλκη, οι  οποίοι με αξιοθαύμαστη αξιοπρέπεια και μεγαλείο ψυχής, μίλησαν αποκλειστικά στην ΕΡΤ3, λίγες ημέρες μετά την εν ψυχρώ δολοφονία του γιου τους, Άλκη Καμπανού.
“Πρέπει να θεραπευτεί το απόστημα και όχι να σπάσει, για το καλό όλης της ελληνικής κοινωνίας” δήλωσε  ο συντετριμμένος πατέρας. “Εγώ είμαι ΠΑΟΚ και είμαι και Άρης. Θέλω όλοι ενωμένοι να λύσουμε το θέμα. Ζητώ και πάλι όλοι μαζί,  Άρης και ΠΑΟΚ, να δώσουν έναν κοινό αγώνα, όλοι ενωμένοι φίλαθλοι, παίκτες αλλά και πρόεδροι των ομάδων”, πρόσθεσε χαρακτηριστικά ο κ. Καμπανός.
“Δεν κρατάω κακία σε κανέναν. Αυτά τα παιδιά μεγάλωσαν χωρίς αγάπη και ίσως να ένιωσαν απόρριψη από την οικογένειά τους”, επισήμανε η μητέρα του Άλκη, αναφερόμενη στους δράστες της δολοφονικής επίθεσης.
ΠΗΓΗ: ΕΡΤ3, ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΡΟΓΛΟΥ

www.ertnews.gr


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWSΜπέλλα Θεριού

Πως σας φάνηκε το αρθρο?

ΑΠΙΘΑΝΟ
0
ΚΑΛΟ
0
ΜΕ ΑΡΕΣΕ
0
ΟΚ ΔΕΝ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ
0
ΧΑΧΑ ΕΛΑ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ
0

You may also like

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *