Image default
ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Απολύθηκαν νοσοκόμες που κορόιδευαν στο TikTok ασθενείς και μέλλουσες μητέρες [βίντεο]

Τέσσερις νοσηλεύτριες στην Ατλάντα απολύθηκαν επειδή κατέγραψαν ένα viral βίντεο στο TikTok στο οποίο γκρινιάζουν για τις ενοχλητικές συνήθειες των ασθενών που έχουν αναλάβει να βοηθούν και των οικογενειών τους.

«Σας είπαμε ήδη να πατήσετε το φως κλήσης», λέει μια νοσοκόμα στο κλιπ. «Αλλά κάθε πέντε λεπτά έχετε ένα μέλος της οικογένειας να έρχεται στη ρεσεψιόν και να ζητάει κάτι άλλο».

Στη συνέχεια μια συνάδελφος μπαίνει στο κάδρο και κάνει μια σαρκαστική μίμηση ενός απαιτητικού συγγενή.

«Με συγχωρείτε! Με συγχωρείτε! Με συγχωρείτε!» λέει. «Μπορώ να έχω λίγο νερό; Με συγχωρείτε! Μπορώ να έχω μια κουβέρτα;».

Τέσσερις εργαζόμενες της Emory Healthcare εμφανίστηκαν στο κλιπ διάρκειας ενός λεπτού, το οποίο διαδόθηκε ευρέως στο Διαδίκτυο πριν κατέβει.

Μια άλλη νοσοκόμα που εμφανίστηκε στο βίντεο γκρινιάζει για τις μητέρες που ρωτούν για το βάρος των νεογέννητών τους ενώ τα κρατούν ακόμα στην αγκαλιά τους.

Ο χλευασμός στην αίθουσα τοκετών προκάλεσε χείμαρρο οργής και ανησυχίας από τους χρήστες του Διαδικτύου, πολλοί από τους οποίους είπαν ότι οι νοσοκόμες δεν θα έπρεπε να καταγγέλλουν αυτούς που υποτίθεται ότι φροντίζουν.

«Φανταστείτε να λέτε αυτά τα πράγματα όταν οι γυναίκες είμαστε στην πιο ευάλωτη στιγμή της ζωής μας», ανέφερε μια ανάρτηση.

«Αυτό το βίντεο δεν αντιπροσωπεύει τη δέσμευσή μας για φροντίδα με επίκεντρο τον ασθενή και την οικογένεια και υπολείπεται των αξιών και των προτύπων που περιμένουμε από κάθε μέλος της ομάδας μας να έχει και να επιδεικνύει», ανέφερε το Νοσοκομείο Emory University Midtown Hospital σε ανακοίνωσή του μετά την κυκλοφορία του βίντεο.

Οι πρώην εργαζόμενες έφτιαξαν το βίντεο στο πλαίσιο της πρόκλησης «ick» του TikTok, όπου εργαζόμενοι διαμαρτύρονται για τις πιο δυσάρεστες πτυχές του επαγγέλματός τους.

The post Απολύθηκαν νοσοκόμες που κορόιδευαν στο TikTok ασθενείς και μέλλουσες μητέρες [βίντεο] appeared first on Fumara.gr.


Μετάβαση στην Πηγή
Author: fumara

Σχετικές αναρτήσεις

Φελλός: Η φυσική «σπιτική συνταγή» που θα κάνει το αμάξι να μοσχοβολάει και να μην ξανά θολώσουν τα τζάμια

admin

Θα καλλιεργούμε σόγια με γεύση χοιρινού και αρακά με γεύση μοσχάρι

admin

Πώς ο ιδρώτας βοηθά στην καταπολέμηση της ασθένειας που μεταδίδουν συχνότερα τα τσιμπούρια

admin