Image default
ΒΙΝΤΕΟΕΙΔΗΣΕΙΣ

Απομακρυσμένος έλεγχος του ρεζερβουάρ με «έξυπνη τάπα»

Η φετινή 86η ΔΕΘ, μπορεί να διαθέτει κάποια από τα ωραιότερα αυτοκίνητα της αγοράς, ωστόσο, ανάμεσά τους, βρίσκονται και κάποια καινοτόμα προϊόντα – αξεσουάρ, που κλέβουν κυριολεκτικά την παράσταση.

Η “έξυπνη” τάπα καυσίμου, ιδανική για επαγγελματικά οχήματα που χρίζουν μια έξτρα αντικλεπτική προστασία, με δυνατότητα απομακρυσμένης παρακολούθησης. Η αυτοκίνηση, η ηλεκτροκίνηση και όλα τα παρελκόμενά τους, έχουν εξέχουσα θέση στην Έκθεση.

«Η τάπα αυτή είναι ένα μοναδικό προϊόν στην Ελλάδα, έχει σχεδιαστεί από την εταιρία μας. Αντικαθιστά την εργοστασιακή τάπα των οχημάτων και μέσω Bluetooth μπορεί να συνδεθεί με την τηλεματική, που θα έχει ήδη το αυτοκίνητο και να μας δώσει οποιαδήποτε μεταβολή γίνει. Ακόμα και να παραβιαστεί δίνει αμέσως σήμα στον χρήστη για να μπορέσεις κάποιος να επέμβει», ανέφερε χαρακτηριστικά στην ΕΡΤ3 ο Νίκος Δραγκιώτης διευθυντής πωλήσεων της Skytrack, που δημιούργησε το συγκεκριμένο προϊόν.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΕΙΡΗΝΗ ΓΚΕΛΗ

www.ertnews.gr


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWSΜαρία Καλτσίδη

Σχετικές αναρτήσεις

Τρεις γυναίκες φύλακες – άγγελοι των ανηλίκων στη Θεσσαλονίκη

admin

Θεσσαλονίκη: Επετειακή εκδήλωση για τα 100 χρόνια του ΤΕΕ- Χρ. Σταϊκούρας: «Καθοριστική η συμβολή του για την ανοικοδόμηση της χώρας»

admin

Δήμος Νεάπολης-Συκεών: Παράσταση διαμαρτυρίας κατοίκων για τις αυξήσεις

admin