Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Απομακρύνεται από τον… τίτλο η Ρεάλ

 

Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι, άφησε ακόμα δύο βαθμούς, έμεινε ισόπαλη 0-0 με την Ρεάλ Μπέτις και είδε την Μπαρτσελόνα να απομακρύνεται στους 11 βαθμούς. 

Ο αγώνας

Με καλύτερο ρυθμό στο παιχνίδι μπήκαν οι γηπεδούχοι, οι οποίοι στο ένατο λεπτό απείλησαν με τον Αγιόθε Πέρεθ, αλλά τον Κουρτουά να αποσοβεί τον κίνδυνο. Στο 13′ η Ρεάλ κατόρθωσε να σκοράρει, αλλά το τέρμα του ακυρώθηκε μετά από επέμβαση του VAR. Στο 32′ η Ρεάλ σπατάλησε καλή στιγμή με τον Βαλβέρδε, ο οποίος όμως δεν μπόρεσε να σκοράρει. Στο τελευταίο δεκάλεπτο του πρώτου μέρους, η Ρεάλ Μπέτις είχε τον έλεγχο και με τους Ρουιμπάλ και Σαμπαλί άγγιξαν το γκολ.

Στα πρώτα πέντε λεπτά του δεύτερου ημιχρόνου, οι δύο ομάδες είχαν από μία καλή στιγμή με τους Ρουιμπάλ και Μπενζεμά. Η Ρεάλ, έγινε πιο πιεστική, ψάχνοντας διακαώς το γκολ, στο οποίο έφτασαν κοντά με τον Βαλβέρδε στο 54′, με τον Μπράβο να κρατάει το μηδέν. Από εκείνο το σημείο του αγώνα, η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι είχε μεν τα ηνία, αλλά δεν δημιούργησε κλασική ευκαιρία για να πάρει προβάδισμα στο σκορ. Η καλύτερη στιγμή του αγώνα ήρθε στο 77′ με τον Καρίμ Μπενζεμά, με τον Γάλλο σέντερ φορ να μην μπορεί να κερδίσει τον Μπράβο, ο οποίος πραγματοποίησε καθοριστική επέμβαση.

ΓΚΟΛ: –
Δοκάρι: –
Κίτρινες: 51′ Σαμπαλί, 51′ Ιγκλέσιας, 84′ Ενρίκε / 25′ Καμαβινγκά, 59′ Μιλιτάο, 59′ Ροντρίγκο, 87′ Βινίσιους
Κόκκινη: –

ΜΠΕΤΙΣ (Μανουέλ Πελεγκρίνι): Μπράβο, Σαμπαλί, Πεσέλα, Φελίπε, Μιράντα, Ροντρίγκες, Καρβάλιο (80′ Γκουαρδάδο), Ρόδρι, Πέρεθ (71′ Ενρίκε), Ρουιμπάλ (87′ Χοακίν), Ιγκλέσιας (71′ Ζοζέ)

ΡΕΑΛ (Κάρλο Αντσελότι): Κουρτουά, Βάθκεθ (60′ Καρβαχάλ), Μιλιτάο, Ρίντιγκερ, Καμαβινγκά (64′ Νάτσο), Βαλβέρδε, Τσουαμενί (64′ Θεμπάγιος), Κρόος (87′ Ροντρίγκες), Ροντρίγκο, Μπενζεμά, Βινίσιους

Ακολουθούν…
Ρεάλ Μπέτις: Εκτός με Βιγιαρεάλ (12/03)
Ρεάλ Μαδρίτης: Εντός με Εσπανιόλ (11/03)


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Για το… τρεμπλ τελικών ο Παναθηναϊκός, για την έκπληξη ο Μίλωνας

admin

Για την νίκη στην Μπολόνια και το βλέμμα στο πλεονέκτημα

admin

Ισπανία (30η αγωνιστική): Ντέρμπι παραμονής και τελευταία ευκαιρία για αντεπίθεση

admin
Translate »
×