Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Απορρίφθηκε η προσφυγή τριών αθλητών κατά της ΕΛΟΠ

 

Το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών, απέρριψε την προσφυγή ασφαλιστικών μέτρων για έκδοση προσωρινής διαταγής, τριών ακόμα αθλητών κατά της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης, για τις τιμωρίες που τους επιβλήθηκαν.

Οι Πέτρος Μανουηλίδης, Τιμοφέι Ξενίδης και Κύριλλος Μπινενμπάουμ, είχαν προσφύγει κατά της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης, λόγω των ποινών, που είχαν δεχθεί και ζήτησαν όπως και στην περίπτωση του Γιώργου Πιλίδη την προσωρινή αναστολή, όμως δεν έγινε δεκτή.

Αναλυτικά η ενημέρωση:

«Απορρίφθηκε από το μονομελές πρωτοδικείο Αθηνών η προσφυγή ασφαλιστικών μέτρων για έκδοση προσωρινής διαταγής, τριών ακόμα αθλητών κατά της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης, για τις τιμωρίες που επιβλήθηκαν για όσα διαδραματίστηκαν στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα στο Κιλκίς κι ακολούθησαν μετά από αυτό.

Πιο συγκεκριμένα, οι Πέτρος Μανουηλίδης, Τιμοφέι Ξενίδης και Κύριλλος Μπινενμπάουμ ζήτησαν προσωρινή διαταγή για την αναστολή της τιμωρίας τους, αλλά όπως και στην περίπτωση του Γιώργου Πιλίδη, δεν έγινε δεκτή.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης επαναλαμβάνει ότι στόχος της δεν είναι να τιμωρεί τους αθλητές της. Έχει υποχρέωση όμως να είναι θεματοφύλακας των αρχών και των κανόνων που διέπουν το άθλημα. Η επιθυμία της ΕΛΟΠ είναι να αγωνίζονται όλοι οι αθλητές που σέβονται τις αξίες και τις αρχές του “ευ αγωνίζεσθαι”.»//


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Mε το μυαλό στην Ευρώπη…

admin

Η Ολυμπιακή Φλόγα έφτασε στο Καστελόριζο και έστειλε τα μηνύματά της σε όλο τον κόσμο

admin

Κοντά στην Σάο Πάολο ο Μπενίτεθ

admin