Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Απόδειξη ανωτερότητας ή… τελευταία ζαριά

 

Η αναμέτρηση της Κηφισιάς με τον Απόλλωνα Σμύρνης τη Δευτέρα (20/3, 15:15, ΕΡΤ3) ρίχνει την αυλαία του πρώτου γύρου στη Super League 2, σε ένα παιχνίδι όπου οι πρωτοπόροι δεν θέλουν να δώσουν δικαιώματα, ενώ από την πλευρά της η “Ελαφρά Ταξιαρχία” παίζει το τελευταίο χαρτί ανόδου.

Η πρωτοπόρος του Β’ Ομίλου και αήττητη Κηφισιά υποδέχεται τον Απόλλωνα Σμύρνης σήμερα (20/3, 15:15, ΕΡΤ3) στην Ηλιούπολη, σε μια αθηναϊκή “μονομαχία” που ρίχνει την αυλαία της 15ης αγωνιστικής της Super League 2.

Ασταμάτητο μοιάζει το σύνολο του Γιώργου Πετράκη και μέχρι στιγμής φαίνεται πως κανείς δεν μπορεί να το κοντράρει. Μόνο τα Χανιά το κράτησαν στο 0:0 και αυτή έως τώρα είναι η μοναδική φορά που απώλεσε βαθμούς. Σε όλα τα άλλα παιχνίδια, η ομάδα των βορείων προαστίων πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης, έχοντας εξαιρετική αμυντική λειτουργία, καθώς έχει δεχτεί μόλις δύο γκολ. Μοναδικός απών ο Παπασάββας, ο οποίος αποβλήθηκε στο προηγούμενο ματς με την Καλαμάτα, ενώ επιστρέφει και είναι διαθέσιμος ο Μαζουλουξής.

Από την άλλη, στο ντεμπούτο του Αλέκου Βοσνιάδη στον πάγκο, η “Ελαφρά Ταξιαρχία” έμεινε στο 1:1 με τον ΟΦ Ιεράπετρας, με αποτέλεσμα να μειώσει στο ελάχιστο τις πιθανότητες διεκδίκησης του πρωταθλήματος. Δεν νίκησε σε τέταρτο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι, έπεσε στην 4η θέση της βαθμολογίας και στο -9 από τον σημερινό του αντίπαλο, ενώ χρειάζεται μόνο νίκη για να έχει ελπίδες ανόδου ξανά. Εκτός δύο βασικά “γρανάζια”. Ο Τσελεπίδης θα λείπει από το κέντρο της άμυνας και ο Οντόνε από το αριστερό άκρο της οπισθοφυλακής, καθώς ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς. Εκτός αποστολής έμεινε ξανά και ο Σίγκνεβιτς, ενώ επέστρεψε μετά από καιρό ο Λούσινγκερ.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής στη Super League 2:

Α’ ΟΜΙΛΟΣ

Σάββατο 18 Μαρτίου

ΠΑΟΚ Β – Μακεδονικός 3:3
Νίκη Βόλου – Παναθηναϊκός Β 0:0
Ηρακλής Λάρισας – ΝΠΣ Βέροια 2:1

Κυριακή 19 Μαρτίου

Αναγέννηση Καρδίτσας – Απόλλων Πόντου 2:0
Θεσπρωτός – Ηρακλής 1:4
Διαγόρας – ΑΕΛ 1:0
Απόλλων Λάρισας – Πανσερραϊκός (Ματαίωση)

Ρεπό: Αλμωπός Αριδαίας

Β’ ΟΜΙΛΟΣ

Παρασκευή 17 Μαρτίου

ΑΕΚ Β – Καλαμάτα 0:0

Σάββατο 18 Μαρτίου

Ολυμπιακός Β – Χανιά 2:0

Κυριακή 19 Μαρτίου

Athens Kallithea – ΠΑΟ Ρουφ 3:1
Προοδευτική – Αιγάλεω 0:2
Ηρόδοτος – Επισκοπή 0:1
ΟΦ Ιεράπετρας – Ηλιούπολη 1:1

Δευτέρα 20 Μαρτίου

15:15 Κηφισιά – Απόλλων Σμύρνης

Ρεπό: Παναχαϊκή


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Ταβάρες: «Στόχος μου να μείνω στη Ρεάλ Μαδρίτης»

admin

Εθνική Ελλάδας: «Ένα πέναλτι και μια πρόκριση μπορεί να χαθεί, η ελπίδα δεν θα χαθεί ποτέ»

admin

BCL: Ράγκλαντ και Ετσενίκε στην καλύτερη πεντάδα

admin
Translate »
×