Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Απόδραση με… αργεντίνικη υπογραφή!

 

Σε χορό… Αργεντινών εξελίχθηκε το ματς στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, καθώς οι Μαντσίνι και Παλάσιος χάρισαν τη νίκη-ανατροπή στον Παναθηναϊκό, ο οποίος επικράτησε με 2:1 του Άρη και πήρε το δεύτερο διαδοχικό τρίποντο στο πρωτάθλημα.

Ο ΑΓΩΝΑΣ

Στα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού, οι δύο ομάδες κυκλοφορούσαν την μπάλα, καθώς αμφότερες ήθελαν να ελέγξουν τον ρυθμό τους, δίχως όμως να φτάσουν σε κάποια αξιοσημείωτη τελική. Στο 10′, ο Άρης βρήκε δίχτυα στην πρώτη τελική του αγώνα. Ο Οντουμπάτζο έκανε εξαιρετική ενέργεια, καθώς πάτησε περιοχή, έφερε την μπάλα στο αριστερό, πλάσαρε και την έστειλα στα δίχτυα με τη βοήθεια του Σάρλια, που άλλαξε την πορεία της για το 1:0. Στο 13′, ο Παναθηναϊκός έκανε την πρώτη τελική με τον Κούεστα να αποκρούει σουτ του Μαντσίνι, ενώ στο 27′, οι “κίτρινοι” άγγιξαν το 2:0 ξανά με συμμετοχή του Οντουμπάτζο. Ο 29χρονος αμυντικός πάτησε ξανά στην περιοχή, γύρισε στον Καμαρά, ο οποίος πλάσαρε ψηλά από πλεονεκτική θέση. Στο 31′, το “τριφύλλι” άγγιξε την ισοφάριση, με τον Κουρμπέλη να είναι μόνος στην… καρδιά της άμυνας, αλλά δεν έπιασε την κεφαλιά όπως θα ήθελε, μετά από κόρνερ του Μπερνάρ. Στο 36′, οι “πράσινοι” βρήκαν αυτό που έψαχναν και έφερα το ματς στα ίσα. Ο Ιωαννίδης έκανε εκπληκτική ενέργεια, πήρε πάνω του όλους τος παίκτες, πάσαρε στον Μαντσίνι και ο τελευταίος έκανε το 1:1, για το σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος, ο Παναθηναϊκός είχε την υπεροχή για το πρώτο δεκάλεπτο, αναζητώντας διαδρόμους για να απειλήσει την εστία του Κουέστα. Στο 60′, ο Άρης είχε πολύ καλή στιγμή για να πάρει εκ νέου προβάδισμα στην αναμέτρηση. Ο Νταρίντα βρήκε εξαιρετικά τον Πάλμα, ο οποίος πλάσαρε από κοντά και ο Μπρινιόλι απέκρουσε σε κόρνερ. Η ομάδα του Απόστολου Τερζή είχε την κατοχή της μπάλας μετά το 60′ και κινούνταν κυρίως στα δύο άκρα, θέλοντας να απειλήσει τα καρέ των φιλοξενούμενων. Στο 70ο λεπτό, ο Χριστοδουλόπουλος πέρασε στον αγωνιστικό χώρο για το ντεμπούτο του με τους “κίτρινους”, κόντρα στην ομάδα που αγωνίστηκε επί πέντε χρόνια. Στο 86ο λεπτό, η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς κατάφερε να κάνει την ανατροπή επί του Άρη, παίρνοντας προβάδισμα στο “Κλεάνθης Βικελίδης”. Σε εκτέλεση κόρνερ, ο Σάρλια πήρε την κεφαλιά, η μπάλα έφτασε στον Παλάσιος κι εκείνος της έδωσε ύψος με τη βοήθεια του Μαζικού, καταλήγοντας στα δίχτυα του Κουέστα. Στα εναπομείναντα λεπτά του παιχνιδιού, ο Παναθηναϊκός διατήρησε το προβάδισμά του και πήρε τη νίκη στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.//

ΓΚΟΛ: 10′ Οντουμπάτζο / 36΄Μαντσίνι, 86′ Παλάσιος
Κίτρινες: 84′ Σάρλια
Κόκκινη:-
Δοκάρι:-

Άρης (Απόστολος Τερζής): Κουέστα, Οντουμπάτζο, Φαμπιάνο, Ενκουλού, Μαζικού, Ετέμπο (83′ Ετέμπο), Νταρίντα, Πάλμα (70′ Χριστοδουλόπουλος), Ιτούρμπε (65′ Ρουπ), Ματέο Γκαρσία (83′ Νταμπό), Καμαρά.

Παναθηναϊκός (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ, Σάρλια, Χουάνκαρ (80′ Πούχατς), Πέρεθ, Κουρμπέλης, Τσέριν (63′ Παλάσιος), Μαντσίνι (74′ Κλεϊνχέισλερ), Μπερνάρ (80′ Βέρμπιτς), Ιωαννίδης (73′ Σπόραρ).

Ακολουθούν…
Άρης: Εκτός έδρας με ΟΦΗ (20/2)
Παναθηναϊκός: Εντός έδρας με Βόλο ΝΠΣ (18/2)


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Επιστρέφει μετά από πέντε μήνες ο Βίνσεντ

admin

BCL: Στην κορυφαία πεντάδα οι Ετσενίκε και Ράγκλαντ

admin

Παγωτά… ο Σαρλ!

admin
Translate »
×