Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

“Απόδραση” με… υπογραφή Στρεφέτζα

 

Παρ’ ότι αγχώθηκε ιδιαιτέρως, η Λέτσε κατάφερε να πετύχει τη νίκη με 2-1 στην έδρα της Σαλερνιτάνα και απομακρύνθηκε από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Ο αγώνας

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με ακυρωθέν γκολ από τα αποδυτήρια στο 4′, καθώς ο Κουλιμπαλί είδε το τέρμα που σημείωσε να δίνεται οφσάιντ, σωστά, από τον VAR. Ο Κισέι έξι λεπτά αργότερα βρέθηκε απέναντι από τον Σέπε, αφού πέρασε δύο παίκτες και πάτησε περιοχή, όμως στο τετ-α-τετ αστόχησε. Ο Μαζόκι στο 15′ δοκίμασε από πλεονεκτική θέση ένα πολύ άστοχο σουτ.

Στο 29′, ο Μπάντα έφτασε έως την περιοχή του Σέπε, αλλά το δυνατό σουτ που δοκίμασε πέρασε δίπλα από το δοκάρι του τερματοφύλακα της Σαλερνιτάνα. Στο επόμενο λεπτό ξανά ο Σέπε πρόλαβε τον επιθετικό της Λέτσε πριν εκτελέσει. Στο 43′, οι φιλοξενούμενοι, που ήταν και πιο δραστήριοι επιθετικά, πήραν το προβάδισμα. Ο Κισέι βρέθηκε απέναντι από τον Σέπε, μετά την κάθετη του και αφού τον πέρασε έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του.

Στο δεύτερο μέρος, η Σαλερνιτάνα προχώρησε σε δύο αλλαγές, με τον Κάστανο να μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο και να έχει την πρώτη του ευκαιρία όταν πέρασε τον Χιούλαμντ και σούταρε, με τον Φαλκόνε όμως να έχει σωστή τοποθέτηση. Λίγα λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να ισοφαρίσουν. Μετά από κόρνερ του Καντρέβα και κεφαλιά του Ντανίλιουτς ο Γκονζάλες με άτσαλο διώξιμο έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Φαλκόνε. Τη λύση για τους φιλοξενούμενους έδωσε ο Γκαμπριέλ Στρεφέτζα, πέντε λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο. Ο Ιταλός έπιασε ένα εξαιρετικό πλασέ στο 83′ στέλνοντας τη μπάλα στην πάνω αριστερή γωνία του Σέπε. Με αυτόν τον τρόπο διαμόρφωσε το τελικό 2-1 υπέρ της ομάδας του.

Γκολ: Γκονζάλες 55′ (αυτογκόλ) / Κισέι 43′, Στρεφέτζα 83′

Κιτρινές: Κουλιμπαλί 10′ / Ντι Φραντσέσκο 47′, Γκονζάλες 60′, Στρεφέτζα 84′

Σαλερνιτάνα (Νταβίντε Νίκολα): Σέπε, Μπρον, Γκιόμπερ (Μπράνταριτς 46′), Ντανίλιουτς, Καντρέβα (Βαλέντσια 82′), Μαγκιόρε, Κουλιμπαλί (Κάστανος 46′), Βιλένα, Μαζόκι, Ντιά (Μποθέιμ 76′), Πιόντεκ (Μπονατζόλι 66′).

Λέτσε (Μάρκο Μπαρόνι): Φαλκόνε, Γκέντρει, Πόνγκρασιτς, Μπασκιρότο, Πετσέλα (Γκάλο 74′), Ασκίλντσεν (66′ Μπλιν), Χιούλμαντ, Γκονζάλες (66′ Μπίστροβιτς), Ντι Φραντσέσκο (Στρεφέτζα 78′), Μπάντα, Κισέι.


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Αταμάν: “Η Βίρτους έχει πολλούς έμπειρους παίκτες”

admin

Στην τελική ευθεία για το ντέρμπι | Δύσκολα ο Αλεξανδρόπουλος και αμφίβολος ο Μασούρας

admin

Η Ελλάδα πάει EURO 2024 με την παγκόσμια καμπάνια «Μία μπάλα για όλους»

admin
Translate »
×