Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Αρτέτα: «Μας χάρισε τη νίκη ο Ράμσντεϊλ»

 

Τη νίκη της ομάδας του στην πρεμιέρα της φετινής Premier League σχολίασε ο Ισπανός τεχνικός των “Κανονιέρηδων”.

Με τον πιο ιδανικό τρόπο άρχισε η φετινή σεζόν για την Άρσεναλ, η οποία επικράτησε 2-0 στο εκτός έδρας παιχνίδι στο Λονδίνο για την πρώτη αγωνιστική της Premier League κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας και έφυγε με τους πολυπόθητους τρεις βαθμούς, παρουσιάζοντας βελτιωμένη εικόνα.

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ο τεχνικός των “Κανονιέρηδων”, Μικέλ Αρτέτα, μίλησε για τη νίκη της ομάδας του τονίζοντας πως οι επεμβάσεις του Άαρον Ράμσντεϊλ έπαιξαν καθοριστικό ρόλο, ενώ παράλληλα ανέφερε πως υπάρχουν και πλάνα του συλλόγου στο μεταγραφικό παζάρι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μικέλ Αρτέτα:

«Υπάρχουν μερικά πράγματα που έχουμε σχεδιάσει στη μεταγραφική αγορά και αν μπορούμε να τα κάνουμε θα ήταν υπέροχο. Ο Ζέσους είναι πάντα σε κίνηση. Είναι πάντα έτοιμος να δράσει, οπότε πιστεύω ότι για τους αμυντικούς είναι δύσκολο να παίξουν εναντίον του. Είχαμε κάποιες στιγμές που χρειάζεσαι τον τερματοφύλακά σου. Για να είμαι ειλικρινής, είχαν τη μεγαλύτερη ευκαιρία στο παιχνίδι, αυτή του ενός εναντίον ενός, και ο Άαρον τα πήγε απίστευτα καλά και κέρδισε το παιχνίδι για εμάς».


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Οδεύει προς Νάπολι ο Ντέηβιντ

admin

Ραντεβού στο αεροδρόμιο με υποδοχή ηρώων μετά την πρόκριση στην Πόλη

admin

Η Marca αποθεώνει τον Mεντιλίμπαρ

admin