Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Αρχή με το… αριστερό η Ομόνοια | “Κόλλησε” στο μηδέν η ΑΕΚ

 

Η ομάδα της Λευκωσίας γνώρισε την ήττα με 1-0 από τον νεοφώτιστο Ακρίτα Χλώρακα σε παιχνίδι που… άνοιξε την αυλαία για το πρωτάθλημα της Κύπρου, ενώ και η ομάδα της Λάρνακας μοιράστηκε το βαθμό της ισοπαλίας με τη Δόξα Κατωκοπιάς.

Το κυπριακό πρωτάθλημα ξεκίνησε και στην πρεμιέρα είχε δύο… εκπλήξεις. Η Ομόνοια δεν κατάφερε να περάσει από την έδρα του νεοφώτιστου Ακρίτα Χλώρακα, ο οποίος κατάφερε να πάρει τη νίκη και τους τρεις βαθμούς. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε στο έκτο λεπτό του αγώνα ο Δημοσθένους, ενώ η Ομόνοια ολοκήρωσε το παιχνίδι με εννέα παίκτες, καθώς στο 78ο λεπτό αποβλήθηκε ο Κασάμα και στο 90’+2′ ο Παναγιώτου. Ο σύλλογος της Λευκωσίας… έμεινε από νωρίς πίσω στην προσπάθεια της κατάκτησης του πρωταθλήματος.

Στο έτερο παιχνίδι της ημέρας (29/8), η ΑΕΚ Λάρνακας δεν κατάφερε να διασπάσει την άμυνα της Δόξας Κατωκοπιάς και… στραβοπάτησε μέσα στην έδρας της, με την αναμέτρηση να “κολλάει” στο 0-0 και την ομάδα της Λάρνακας να χάνει σημαντικούς βαθμούς, ενόψει της συνέχειας. Ο πρωταρχικός στόχος για την ΑΕΚ είναι να καταφέρει να τερματίσει στις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη.


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Λαρεντζάκης: «Δείξαμε χαρακτήρα, ήταν κλειδί η άμυνά μας»

admin

Την τρόμαξε… αλλά στο τέλος μίλησε η πολυφωνία

admin

Μπαρτζώκας: «Κυριαρχήσαμε στην άμυνα, πολύ σημαντική νίκη για τα playoffs»

admin
Translate »
×