Image default
ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Αρχιλοχίας Βασιλική Πλεξίδα: «Επέζησα από πτώση ελικοπτέρου. Της οφείλω τη ζωή μου, θα Την ευγνωμονώ για πάντα»

Βασιλική Πλεξίδα: H ευγνωμοσύνη της προς την Παναγία .Η Αρχιλοχίας Βασιλική Πλεξίδα πριν από 5 χρόνια παραλίγο να χάσει την ζωή της σε αεροπορικό δυστύχημα, εκ θαύματος όμως στέκεται ακόμη ζωντανή και ευγνωμονεί την Παναγία γι’ αυτό. Η ανάρτηση της Βασιλικής Πλεξίδα για το θαύμα και την ευγνωμοσύνη προς την Παναγία:

«Σήμερα αντίκρυσα σε αρκετά site το πολλαπλό Μέγιστο Θαύμα της Παναγίας μας. Όσον αφορά την Θαυματουργή εικόνα Της, αναφορικά με ένα λάθος που γίνεται και επειδή θέλω να το διευκρινίσω, σας παραθέτω την αυθεντική εικόνα της Παναγίας μας της Ακρωτηριανής Σερφιώτισας Θεραπεύτριας η οποία με διέσωσε πριν από πέντε χρόνια στο Σαραντάπορο Ελασσόνας έπειτα από την πτώση του ελικοπτέρου!!! Οφείλω τη ζωή μου σε Εκείνη για αυτό και θα Την ευγνωμονώ και θα Την ομολογώ με όλο μου το είναι όσο ζω!».

Η Βασιλική Πλεξίδα ήταν η μοναδική επιζήσασα από την πτώση του στρατιωτικού ελικοπτέρου στην περιοχή του Σαρανταπόρου, κοντά στα σύνορα των νομών Λάρισας και Κοζάνης.

Υπενθυμίζεται ότι στο δυστύχημα που σημιώθηκε τον Απρίλιο του 2017, έχασαν τη ζωή τους ο υποστράτηγος Ιωάννης Τζανιδάκης, ο συνταγματάρχης (ΤΘ) Θωμάς Αδάμου, ο ταγματάρχης (ΑΣ) Δημοσθένης Γούλας και ο υπολοχαγός (ΑΣ) Κωνσταντίνος Χατζής, ενώ τραυματίσθηκε σοβαρά η αρχιλοχίας (ΑΣ) Βασιλική Πλεξίδα.

Η Βασιλική Πλεξίδα κατάγεται από τα Τρίκαλα και διαμένει στον Βόλο, καθώς υπηρετεί στην Αεροπορία Στρατού στο Στεφανοβίκειο.

Η μοιραία πτώση

Ήταν 19 Απριλίου του 2017. Το «Χιούι» είχε απογειωθεί από το αεροδρόμιο του Στεφανοβικείου και θα εκτελούσε πτήση επιτήρησης κατά μήκος των βορείων συνόρων για την εμπέδωση αισθήματος ασφαλείας στους κατοίκους των ακριτικών περιοχών, δραστηριότητα που επαναλαμβάνεται κατά τακτά διαστήματα. Λίγη ώρα αργότερα, συνετρίβη στην περιοχή κοντά στο χωριό Σαραντάπορο της Ελασσόνας, πιθανότατα λόγω της χαμηλής ορατότητας που επικρατούσε στην περιοχή τη στιγμή εκείνη.

Στο στρατιωτικό ελικόπτερο επέβαιναν μαζί της και εντοπίστηκαν νεκροί ο υποστράτηγος Ιωάννης Τζανιδάκης, ο συνταγματάρχης (ΤΘ) Θωμάς Αδάμου, ο ταγματάρχης (ΑΣ) Δημοσθένης Γούλας και ο υπολογαχός (ΑΣ) Κωνσταντίνος Χατζής.

Πηγή: straight.gr

The post Αρχιλοχίας Βασιλική Πλεξίδα: «Επέζησα από πτώση ελικοπτέρου. Της οφείλω τη ζωή μου, θα Την ευγνωμονώ για πάντα» appeared first on Fumara.gr.


Μετάβαση στην Πηγή
Author: Τίνα Θεοδώρου

Σχετικές αναρτήσεις

Η απάντηση ενός μαθητή στην ερώτηση «Τι σημαίνει να είσαι Έλληνας» μας έκανε να νιώσουμε ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ !!!

admin

Η απάτn με τον μπακαλιάρο: Πώς θα καταλάβετε εάν είναι αuθεντικός

admin

Πως να επιλέξετε μπακαλιάρο και πως οι έμπоρоı προσπαθούν να σας παpαπλανńσουν

admin
Translate »
×