Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ασταμάτητη η Ολίμπια και στην Βαλένθια

 

Η ιταλική ομάδα του Έτορε Μεσίνα έχει επιστρέψει για τα καλά και δεν φρενάρει πουθενά, καθώς πήρε την πέμπτη διαδοχική της νίκη, επικρατώντας με 88-84 των “νυχτερίδων”.

Η Ολίμπια Μιλάνο κατάφερε να αποδράσει από τη Βαλένθια, στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της Euroleague και να δώσει συνέχεια στο σερί νικών της στη διοργάνωση.

Η ιταλική ομάδα επιβεβαίωσε εκ νέου πως βρίσκεται σε εξαιρετικό… φεγγάρι και προσέφεραν ακόμη μία νίκη στους φιλάθλους τους. Συγκεκριμένα, η ομάδα του Έτορε Μεσίνα, έχοντας ως απόλυτο πρωταγωνιστή τον Σαμπάζ Νέιπιερ που μέτρησε 28 πόντους και 5 ασίστ, επιβλήθηκε με 88-84της Βαλένθια εκτός έδρας και ανέβασε το ρεκόρ της στο 11-15. Έτσι, η Ολίμπια έφτασε την πέμπτη διαδοχική νίκη στην Euroleague, ενώ οι “νυχτερίδες” γνώρισαν την τρίτη σερί τους ήττα στη διοργάνωση και έπεσαν στο 13-14.

Εκτός του Σαμπάζ Νέιπερ, ο Κέβιν Πάνγκος είχε σημαντική συνεισφορά στη νίκη της ομάδας του, καθώς μέτρησε 13 πόντους με 6 ριμπάουντ και 6 ασίστ. Στον αντίποδα, η Βαλένθια βρήκε λύσεις με τους Τζόουνς, Χάρπερ και Πουέρτο, πετυχαίνοντας κατά σειρά 19 και 15 πόντους αμφότεροι οι δύο τελευταίοι.//

Τα δεκάλεπτα: 21-17, 42-39, 55-65, 84-88.//

Ακολουθούν…
Βαλένθια: Εκτός έδρας με Ρεάλ Μαδρίτης (9/3)
Ολίμπια Μιλάνο: Εντός έδρας με Παρτίζαν (9/3)

 


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Χωρίς Γουόκερ και Στόουνς η Σίτι με Άρσεναλ

admin

Η Κόλινς στον τελικό κόντρα στην Ριμπάκινα

admin

Live Streaming: Παναθηναϊκός – ΑΟΝΣ Μίλων

admin
Translate »
×