Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ασταμάτητη και πρωταθλήτρια χειμώνα η Κηφισιά (videos)

 

Πρώτη και αήττητη παρέμεινε η ομάδα των Βορείων Προαστίων η οποία πέρασε νικηφόρα από το “Σεράφειδειο” κερδίζοντας την ΑΕΚ Β΄ με 1:0 και έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις για το 2022.

Χωρίς να πιάσει μεγάλη απόδοση, η Κηφισιά συνέχισε στα θετικά αποτελέσματα, περνώντας νικηφόρα και από την έδρα της ΑΕΚ Β’ με 1:0. Μοναδικός σκόρερ της αναμέτρησης ο Τέτει στο 60ο λεπτό.

Ο αγώνας: 

H Κηφισιά είχε τον πρώτο λόγο στην αρχή του πρώτου μέρους, αλλά και την κατοχή της μπάλας. Μάλιστα είχε και την πρώτη καλή στιγμή, με τον Πέιο, του οποίου του σουτ μπλόκαρε ο Χατζηεμμανουήλ.




Στη συνέχεια η άμυνα της ΑΕΚ Β’ έκανε έκανε τεράστιο λάθος έξω από την περιοχή, με τον Ταλάλ να γίνεται κάτοχος της μπάλας και να επιχειρεί το σουτ, όμως κατέληξε άουτ.




Η δεύτερη ομάδα της “Ένωσης” απάντησε, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ. Ο Παρράς έκανε τη σέντρα, ο Μαζουλουξής έδιωξε άτσαλα με τη μπάλα να καταλήγει στο κάθετο δοκάρι του Αναγνωστόπουλου.




Η Κηφισιά ξεκίνησε δυνατά και το δεύτερο μέρος, με τη μπάλα να φτάνει στον Ταλάλ αλλά εκείνος σούταρε άστοχα. Η ΑΕΚ Β’ απάντησε άμεσα με τον Σκόνδρα, να βρίσκει με το κεφάλι τη μπάλα μετά τη σέντρα του Μαχαίρα, όμως η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 60′ λεπτό. η Κηφισιά άνοιξε το σκορ. Ο Τέτει βρέθηκε μέσα στην περιοχή, κέρδισε τον Κάτσικα και σούταρε νικώντας τον Χατζηεμμανουήλ και βάζοντας την ομάδα του σε θέση οδηγού.




Η δεύτερη ομάδα της “Ένωσης”, προσπάθησε να αντιδράσει και πήρε την κυκλοφορία της μπάλας, όμως δεν κατάφερε να σκοράρει κι έτσι ηττήθηκε από την Κηφισιά, η οποία απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής.

Γκολ: 60′ Tέτει

ΑΕΚ Β (Οφρυδόπουλος): Χατζηεμμανουήλ, Ντάικο, Κατσίκας, Παρράς, Πάπα, Μουστακόπουλος, Ρουκουνάκης, Γκολφίνος, Σκόνδρας, Μαχαίρας, Κοσίδης.

Κηφισιά (Πετράκης): Αναγνωστόπουλος, Μαζουλουξής, Βαφέας, Ποζατζίδης, Σωτηράκος, Καλλέργης, Πέιος, Παπασάββας, Ταλάλ, Κουϊρουκίδης, Τετέι.//


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Αναχώρησε για την Αττάλεια η ελληνική ομάδα για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα ομάδων βάδην

admin

Nάγκελσμαν ως το 2026 στην εθνική Γερμανίας

admin

Τσιτσιπάς: «Μου αρέσει που είμαι σε αυτό το σερί»

admin