Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ασταμάτητη Μπαρτσελόνα με… σπασμένα φρένα!

 

Η ομάδα του Τσάβι αρνείται να… φρενάρει στο πρωτάθλημα της La Liga, καθώς επικράτησε με 1:0 της Βιγιαρεάλ και αύξησε κι άλλο τη διαφορά από τη δεύτερη Ρεάλ Μαδρίτης, απολαμβάνοντας την κορυφή.

Ο ΑΓΩΝΑΣ

Οι “μπλαουγκράνα” απείλησαν με το… καλησπέρα στην αναμέτρηση, καθώς μόλις στο 3ο λεπτό, ο Λεβαντόφσκι έγινε αποδέκτης της μπάλας μέσα στην περιοχή και δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, καθώς η προσπάθειά του ανακόπηκε από τον Ρέινα. Η κατοχή ήταν μοιρασμένη ανάμεσα στις δύο ομάδες, καθώς αμφότερες ήθελαν να δώσουν το δικό τους ρυθμό στο παιχνίδι. Στο 18′, η ομάδα του Τσάβι βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα. Ο Λεβαντόφσκι έκανε την ασίστ στον Πέδρι και ο τελευταίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Βιγιαρεάλ. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, το “κίτρινο υποβρύχιο” είχε καλή στιγμή, καθώς ο Μοράλες σούταρε μέσα από την περιοχή και έστειλε την μπάλα λίγο έξω από την εστία του Τερ Στέγκεν.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Βιγιαρεάλ ήταν αυτή που είχε την κατοχή της μπάλας και αναζητούσε το γκολ της ισοφάρισης. Τα πρώτα 15 λεπτά του δευτέρου μέρους εκτυλίχθηκαν δίχως αξιοσημείωτη τελική. Στο 63′, οι “μπλαουγκράνα” ήταν ξανά αυτοί που έκαναν την πρώτη τελική, με τον Ραφίνια να σουτάρει μέσα από την περιοχή, στέλνοντας την μπάλα λίγο έξω από την εστία του Ρέινα. Εν συνεχεία, η Μπαρτσελόνα διατηρούσε το προβάδισμά της και στα εναπομείναντα λεπτά του αγώνα δεν άλλαξε κάτι στο σκορ του παιχνιδιού και οι φιλοξενούμενοι έφυγαν με το διπλό (1:0).

ΓΚΟΛ: 18′ Πέδρι
Κίτρινες: 37′ Τόρες, 49′ Μπαένα, 62′ Παρέχο, 71′ Μορένο / 43′ Αραούχο, 56′ Ντε Γιονγκ, 58′ Κουντέ
Κόκκινη:-

Βιγιαρεάλ (Κίκε Σετιέν): Ρέινα, Αλμπιόλ, Τόρες, Μορένο, Φοΐθ, Παρέχο, Κοκλέν (36′ Τσουκουέζε), Καπού, Πίνο, Μπαένα, Μοράλες

Μπαρτσελόνα (Τσάβι): Τερ Στέγκεν, Κρίστενσεν, Αραούχο, Κουντέ, Μπαλντέ, Ντε Γιονγκ, Κεσιέ, Πέδρι, Ραφίνια, Γκάβι, Λεβαντόφσκι

Ακολουθούν…
Βιγιαρεάλ: Εκτός έδρας με Μαγιόρκα (18/2)
Μπαρτσελόνα: Εντός έδρας με Κάντιθ (19/2)

Δείτε τη βαθμολογία της La Liga, κάνοντας κλικ εδώ.//


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Χωρίς κόσμο το Final-4 στο βόλεϊ

admin

ΑΕΚ: «100 χρόνια μαζί και είναι μόνο η αρχή»

admin

Oι διαιτητές των play out

admin
Translate »
×