Image default
ΕΙΔΗΣΕΙΣΕΛΛΑΔΑΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ασύλληπτη τραγωδία στην Κρήτη: Νεκρός 35χρονος, έκοβε ξύλα με αλυσοπρίονο κι έκοψε τον λαιμό του

Τραγικό θάνατο βρήκε 35χρονος στην Κρήτη ο οποίος έχασε τη ζωή του με αλυσοπρίονο την ώρα που επιχειρούσε να κόψει ξύλα στο χωράφι.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τοπικά μέσα, ο άνδρας πιθανότατα αλβανικής καταγωγής, εντοπίστηκε με κομμένο λαιμό από αλυσοπρίονο.

Όλα τα ενδεχόμενα θανάτου του 35χρονου άνδρα είναι ανοιχτά, αν και το πιο πιθανόν είναι, σύμφωνα με νεότερη πληροφόρηση, να πρόκειται για ατύχημα, αναφέρει το flashnews.gr.

Το cretapost αναφέρει ότι όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 11 το πρωί όταν ο άτυχος άνδρας βρισκόταν με την σύζυγό του και ένα ακόμα άτομο στο χωράφι.

Ο 35χρονος με τη χρήση αλυσοπρίονου επιχείρησε να κόψει ξύλα ωστόσο – άγνωστο πώς – του ξέφυγε από τα χέρια με αποτέλεσμα να κοπεί ο λαιμός του, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες. Ο θάνατός του ήταν ακαριαίος ενώ ο έντρομος φίλος του αλλά και η σύζυγός του σε κατάσταση σοκ ειδοποίησαν τις αρχές.

Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της αστυνομίας αλλά και το ΕΚΑΒ με τους διασώστες όμως να μην μπορούν να του προσφέρουν κάποια βοήθεια. Η νεκροψία-νεκροτομή θα φωτίσει περαιτέρω τις συνθήκες θανάτου του.

The post Ασύλληπτη τραγωδία στην Κρήτη: Νεκρός 35χρονος, έκοβε ξύλα με αλυσοπρίονο κι έκοψε τον λαιμό του appeared first on Fumara.gr.

Μετάβαση στην Πηγή
Author: Δημήτρης Σ

Σχετικές αναρτήσεις

Κλειστό το Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Κέρκυρας έναν χρόνο μετά τη σφράγισή του

admin

Δίκη Folli Follie – Κουτσολιούτσος: Αμφισβητώ όλα τα νούμερα

admin

Γιαννιτσά: 6η Πανελλήνια Μαθητική Συνάντηση με τίτλο «Εκπαίδευση και Λαογραφία»

admin
Translate »
×