ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Αταμάν: «Κερδίσαμε έναν ακόμη τίτλο απέναντι στη μεγάλη μας αντίπαλο»

 

Χαρούμενος για τη νίκη και την κατάκτηση του Σούπερ Καπ Τουρκίας φάνηκε στις δηλώσεις του ο τεχνικός της Αναντολού Εφές μετά τον τελικό κόντρα στη Φενέρμπαχτσε.

Η Αναντολού Έφες είναι η νικήτρια του Σούπερ Καπ Τουρκίας. Η ομάδα του Αταμάν έμοιαζε ασταμάτητη για τρία δεκάλεπτα σε άμυνα και επίθεση απέναντι στην Φενέρμπαχτσε (71-62), όπου έφτασε τη διαφορά και στο +21, ενώ από το 15′ μέχρι το 37′ διατηρούσε διαφορά διψήφιου αριθμού και άνω.

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ο τεχνικός των Πρωταθλητών Ευρώπης εξέφρασε την ικανοποίησή του για την κατάκτηση του τίτλου, ενώ παράλληλα τόνισε πως με την πάροδο του χρόνου οι παίκτες του θα βελτιωθούν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Εργκίν Αταμάν:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που κερδίσαμε έναν ακόμη τίτλο απέναντι στη μεγάλη μας αντίπαλο. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Κάναμε εξαιρετική εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο, παρότι είμαστε κι εμείς μια νέα ομάδα με τρεις νέους παίκτες. Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε κάποια λάθη και χάσαμε την οργάνωσή μας, αλλά είχαμε τον έλεγχο σε όλο το ματς και πήραμε μια καθαρή νίκη. Είμαστε χαρούμενοι με τους παίκτες που αποκτήσαμε. Είναι παίκτες που έχουν δείξει την αξία τους και το σημαντικό είναι να αποκτήσουμε χημεία. Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε τέλεια, αλλά όχι στο δεύτερο. Θα συνηθίσουμε όμως με την πάροδο του χρόνου, είμαι χαρούμενος με όλους».


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Αποφόρτιση για Σπόραρ και Σχένκεφελντ

admin

Αμφίβολος ο Μπάμπα για Λεωφόρο

admin

Μιλουτίνοφ: «Θα μου πάρει λίγο χρόνο για να βρω τον ρυθμό μου»

admin
Translate »
×