Image default
MEDIA

Αυτή η νύχτα μένει: Ζήσε το ταξίδι μέσα από το νέο τρέιλερ

Αυτή η νύχτα μένει τρέιλερ

Κυκλοφόρησε νέο τρέιλερ για τη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει» που έρχεται στον Alpha και υπόσχεται να αλλάξει τις νύχτες μας. Μια σειρά που είναι βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο του Θάνου Αλεξανδρή, τη σκηνοθετεί η Κατερίνα Φιλιώτου και το σενάριο γράφουν η Ιωάννα Κανελλοπούλου και ο Γιώργος Μακρής, ενώ πρωταγωνιστούν ο Βασίλης Μπισμπίκης και ο Γιάννης Στάνκογλου.

Αγρίνιο 1984 – Νυχτερινό κέντρο το «Όνειρο»

Αυτή η νύχτα μένει τρέιλερ - Στάνκογλου

Το «Όνειρο» είναι ο ναός της νύχτας, το σπίτι των ηρώων, το μπουζουξίδικο που ανοίγει για να υποδεχτεί και να αγκαλιάσει τον καημό, την καψούρα, το λυγμό, τον έρωτα, τη ζωή ξεγυμνωμένη από τα «πρέπει» της ημέρας.

Ένα ζεϊμπέκικο. Πίστα, καψούρικα τραγούδια, λουλούδια, πιάτα, αλκοόλ… η λαγνεία της νύχτας. Δύο γυναίκες που αναζητούν την τύχη τους φτάνουν στο Αγρίνιο. Λάθη του παρελθόντος ζωντανεύουν και καλά κρυμμένα μυστικά αποκαλύπτονται, ενώ δύο άντρες που καίγονται από τις αναμνήσεις έρχονται αντιμέτωποι και συγκρούονται μέχρι τέλους. Χιλιάδες ψέματα ψάχνουν την αλήθεια τους και το σκληρό πρόσωπο της εκδίκησης είναι εκεί. Υπάρχει άραγε επιστροφή;

Αυτή η νύχτα μένει τρέιλερ - Μπισμπίκης

Το σκοτάδι της νύχτας κρύβει ανθρώπινες ιστορίες γεμάτες αλήθεια, πόνο, πάθη και δίψα για ζωή. Ανθρώπους συχνά καθαρότερους από την υποκρισία της ημέρας. Αυτοί οι άνθρωποι με την αγάπη, τη συμπόνια, την ελπίδα και τη συγχώρεση μπορούν να καταφέρουν να ξεφύγουν από τη μοίρα τους και να βγουν στο φως.

Στη νέα σειρά του ALPHA παίζουν οι: Βασίλης Μπισμπίκης και Γιάννης Στάνκογλου, Άννα Μάσχα, Ηλιάνα Μαυρομάτη, Κόρα Καρβούνη, Γιάννης Τσορτέκης, Γιάννος Περγλέγκας, Ελένη Ρουσσινού, Βίκυ Παπαδοπούλου, Γιώργος Αρμένης, Γιώργος Γιαννόπουλος, Γιώργος Πυρπασόπουλος, Κώστας Μπερικόπουλος, Μαρία Κατσανδρή, Γιάννης Νταλιάνης, Στάθης Κόικας, Γιάννης Εγγλέζος, Ναταλία Σουίφτ, Μελίνα Λεφαντζή, Αινείας Τσαμάτης, Τάσος Λέκκας, Νίκος Αλεξίου, Δημήτρης Πλειώνης, Ιωάννης Απέργης, Νικολέτα Καρρά, Ελένη Βεργέτη, Θανάσης Βλαβιανός, Αναστασία Τσιλιμπίου, Σπύρος Σταμούλης, Δημήτρης Καραμπέτσης, Νίκος Βατικιώτης, Γιώργος Τσάφας, Γιώργος Ψυχογιός, Χρήστος Παπαδόπουλος, Φοίβος Παπακώστας, Διονύσης Μακρής, Μάρω Παπαδοπούλου, Ελισάβετ Καβαλάκη, Μιχάλης Αλικάκος, Έκτορας Φέρτης, Δημήτρης Χατζημιχαηλίδης, Δημοσθένης Ξυλαρδιστός, Τζωρτζίνα Χρυσικιώτη.

Αυτή η νύχτα μένει – Δείτε το τρέιλερ:

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com.

The post Αυτή η νύχτα μένει: Ζήσε το ταξίδι μέσα από το νέο τρέιλερ appeared first on Youfly.


Μετάβαση στην Πηγή Youfly.com
Author: Youfly.com Ροζάνα Μιχαλοπούλου

Σχετικές αναρτήσεις

Έρχεται μετά το τέλος των σειρών του Γεωργίου: Η σειρά-υπερπαραγωγή του Mega που αναμένεται να ξεπεράσει και το Maestro

admin

Νέες ταυτότητες: Τι πρόστιμο θα πληρώσετε εάν δεν τις εκδόσετε – Όσα πρέπει να γνωρίζετε

admin

Η Γη της Ελιάς: Φεύγει και αφήνει για πάντα την Αρεόπολη

admin