Image default
ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Βάφτηκε φουλ, άλλαξε μαλλί, μοιάζει 30άρα: Σούσουρο με την Μελίνα Νικολαΐδη και το συλλεκτικό D&G φόρεμα της Βανδή

Στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η μητέρα της, Δέσποινα Βανδή διασκέδασε πριν από λίγες μέρες, η Μελίνα Νικολαΐδη.

Η 18χρονη που σπουδάζει υποκριτική στο Λονδίνο και που τους τελευταίους μήνες είναι ζευγάρι με τον γυμναστή και αθλητή βόλεϊ στην ομάδα της ΑΕΚ, Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη, βρέθηκε με τον αγαπημένο της στο Έναστρον και εκτός από τις αναρτήσεις που έκανε η ίδια στο δημόσιο πλέον Instagram της, ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε σε τρυφερά ενσταντανέ με τον σύντροφό της.

Στις φωτογραφίες που εξασφάλισε το περιοδικό You και προβλήθηκαν σήμερα το πρωί Τετάρτη (28/12) στην εκπομπή «Happy Day», η Μελίνα είναι πολύ ευτυχισμένη στο πλευρό του αθλητή. Εκτός όμως από την ευτυχία της νεαρής, κάποιοι εντόπισαν και μια λεπτομέρεια η οποία έχει να κάνει με το ενδυματολογικό κομμάτι.

Ειδικότερα, η 18χρονη επέλεξε ένα μίνι στράπλες κυπαρισσί λεοπάρ φόρεμα το οποίο και ανέδειξε τη σιλουέτα της. Στα σχόλια των followers ειπώθηκε και το εξής: «Μου θυμίζεις πολύ τη μανούλα σου όταν έπαιζε στους Δύο Ξένους! Πόσο την θαυμάζω και την αγαπώ!».

Με το συλλεκτικό D&G φόρεμα της μητέρας της η Μελίνα Νικολαΐδη σε έξοδο με τον σύντροφό της

Η όμορφη Μελίνα επέλεξε τη δημιουργία του σχεδιαστικού διδύμου Dolce & Gabbana που η μητέρα της έχει ανακυκλώσει αρκετές φορές.

Σε βραδινή έξοδό της το 2020 μαζί με τον καλό της φίλο και ηθοποιό, Δημήτρη Γαλάνη, η Δέσποινα βρέθηκε στα εγκαίνια ενός theater-restaurant επιλέγοντας τη δημιουργία την οποία συνδύασε με ψηλοτάκουνα πέδιλα.

Το 2016, η Δέσποινα είχε επιλέξει και πάλι τη δημιουργία την οποία και συνδύασε με over the knee μπότες.

Στην νέα της ανάρτηση, την οποία μοιράζεται μαζί με την makeup artist, Βάσω Νακοπούλου, που επιμελείται εδώ και χρόνια το μακιγιάζ της μητέρας της, η Μελίνα έχει ένα σαγηνευτικό, γιορτινό μακιγιάζ, ενώ φοράει ένα στράπλες πράσινο λεοπάρ μίνι φόρεμα, ένα λουκ απόλυτα εορταστικό και μοδάτο.

The post Βάφτηκε φουλ, άλλαξε μαλλί, μοιάζει 30άρα: Σούσουρο με την Μελίνα Νικολαΐδη και το συλλεκτικό D&G φόρεμα της Βανδή appeared first on Fumara.gr.


Μετάβαση στην Πηγή
Author: Τίνα Θεοδώρου

Σχετικές αναρτήσεις

Έτσι και πας… χώρισες: Τα 2 «απαγορευμένα» ελληνικά νησιά για ζευγάρια, με το μεγαλύτερο ποσοστό χωρισμών – ΦΩΤΟ

admin

Προσοχή: Φορτίζεις το κινητό σου στο αυτοκίνητο; Δεν υπάρχει χειρότερο λάθος, σοβαρός κίνδυνος

admin

Γιατί γουργουρίζει το στομάχι -Τι να κάνετε για να σταματήσει

admin
Translate »
×