Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Βέμπερ: «Μου αρέσει να συλλέγω τίτλους!»

 

Ο Αυστριακός δεξιός εξτρέμ και MVP του Ελληνικού Σούπερ Καπ μίλησε στο Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων οριοθετώντας τους στόχους του Ολυμπιακού για την σεζόν που ξεκίνησε με τίτλο.

Ο Ολυμπιακός στο κλειστό της Ηλιούπολης κατέκτησε το Σούπερ Καπ με αντίπαλο την Πυλαία και ξεκίνησε την χρονιά με το δεξί. Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Ρόμπερτ Βέμπερ. Ο Αυστριακός δεξιός εξτρέμ του Ολυμπιακού έκανε ντεμπούτο με την «ερυθρόλευκη» φανέλα και σημείωσε 8 τέρματα, κατακτώντας τον τίτλο του MVP.

Ο Ρόμπερτ Βέμπερ μίλησε στο Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων για την κατάκτηση του Σούπερ Καπ, τον τίτλο του MVP, καθώς και για τη συνέχεια. Ο διεθνής Αυστριακός σταρ που έως πέρυσι αγωνιζόταν στη Γερμανία έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα λέγοντας πως ήρθε στην Ελλάδα για να κατακτήσει τίτλους.

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το Σούπερ Καπ. Ποια είναι η γνώμη σου για το ματς;
«Είμαι εδώ για να κερδίζω τίτλους. Ήταν ένας δύσκολος αγώνας και οι δύο ομάδες πάλεψαν για τον τίτλο. Μετά από μία μεγάλη προετοιμασία, με πολλά φιλικά παιχνίδια, δώσαμε τον πρώτο επίσημο αγώνα. Είναι πολύ σημαντικό για μας ότι είχαμε την εντυπωσιακή στήριξη του κόσμου και καταφέραμε μαζί τους να κατακτήσουμε το κύπελλο».

Στο πρώτο σου παιχνίδι αναδείχθηκες MVP…
«Ο τίτλος είναι αφιερωμένος στην ομάδα. Χωρίς την ομαδική δουλειά δεν μπορώ να πάρω έναν προσωπικό τίτλο όπως του πολυτιμότερου παίκτη. Για μένα είναι σημαντικότερο ότι κερδίσαμε με έξι γκολ διαφορά και θα πάρουμε το κύπελλο στο σπίτι μας».

Ο πρώτος τίτλος είναι πάντα ξεχωριστός;
«Μου αρέσει να συλλέγω… τίτλους! Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος. Κάθε αγώνας είναι διαφορετικός και είναι πολύ σημαντικό ότι καταφέραμε να κατακτήσουμε το Σούπερ Καπ και να ξεκινήσουμε την χρονιά με τίτλο».

Στο πρώτο σου παιχνίδι με τον Ολυμπιακό σκόραρες 8 γκολ!
«Τέλεια, ελπίζω να σκοράρω περισσότερο και στα επόμενα παιχνίδια και να μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα μου. Ήταν εντυπωσιακή η ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλαθλοί μας. Ελπίζω στα επόμενα παιχνίδια να έρθουν περισσότεροι και όλοι μαζί να πετύχουμε κάτι πολύ σημαντικό».

Τι μπορούμε να περιμένουμε από σένα στη συνέχεια;
«Στην Ελλάδα ήρθα για να κατακτήσω τίτλους! Έχουμε μία καλή ομάδα που έχει δουλέψει σκληρά. Έχουμε μπροστά μας τρεις διοργανώσεις και θέλω να τις κατακτήσουμε όλες. Έχουμε πιθανότητες, έχουμε καλή ομάδα και θα τις διεκδικήσουμε».


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τα 98α γενέθλια του συλλόγου: «98 χρόνια Περηφάνιας, Αντίστασης, Ονείρου και Κατακτήσεων»

admin

Super League (5η Αγωνιστική play outs): «Μάχες» για την παραμονή στην κατηγορία

admin

Ο Φερστάπεν επικράτησε στον αγώνα σπριντ στη Σανγκάη (video)

admin