ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Βέφα Αλεξιάδου: «Τα μαύρα ρούχα δεν λένε τίποτα όταν το μαύρο το έχεις ψυχή, μόνο όταν πεθάνω θα φύγει ο πόνος»

Με αφορμή την κυκλοφορία του νέου της βιβλίου, η Βέφα Αλεξιάδου παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικόΛοιπόν.

Η αγαπημένη μαγείρισσα μιλώντας στον Γιώώργο Μουλά μίλησε για τις απώλειες που στιγμάτισαν τη ζωή της, αλλά και για τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει.

Βέφα Αλεξιάδου: Όσα εξομολογήθηκε σε συνέντευξή της

Απόσπασμα της συνέντευξης:

Μιλήστε μου για τις απώλειες της ζωής σας.

Δεν μου αρέσει να φιγουράρω τα μαύρα και να διαφημίζω τον πόνο μου και να λείπουν οι άνθρωποι. Θέλω να δίνω χαρά στους ανθρώπους και να δίνω αγάπη. Πέρασα τις μεγαλύτερες απώλειες που μπορεί να έχει κάποιος. Δεν απαλύνεται ο πόνος μου. Τα μαύρα ρούχα δεν λένε τίποτα όταν το μαύρο που έχεις μέσα στην καρδιά δεν θα φύγει ποτέ. Μόνο όταν πεθάνω και κλείσω τα μάτια μου θα φύγει ο πόνος. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Πιστεύω στον Θεό και τον δοξάζω που είμαι καλά, καθημερινά στο εκκλησάκι μου.

Είχατε δηλώσει πως η κόρη σας Αλεξία ήταν η διάδοχός σας, όμως δεν αναγνωρίστηκε η αξία της.

Αυτός ήταν ο πόνος ο μεγάλος. Η ζωή τα ανέτρεψε όλα. Στο τέλος η Αλεξία ήταν το μπαστούνι όταν δεν είχα ανάγκη από μπαστούνι. Με πήγαινε παντού. Ήμασταν χέρι χέρι και ήξερε καλά εκείνη πως ήταν η διάδοχος μου. Στην αρχή είχε ένα τρακ αλλά ήταν φυσικό. Ήταν πολύ δεμένη μαζί μου αλλά η ζωή είχε άλλα σχέδια.

Οικονομικές δυσκολίες είχατε;

Όχι, τώρα έχω οικονομικές δυσκολίες. Εκατομμύρια τρέχανε. Πούλησα 4 εκατομμύρια βιβλία και είχα οικονομική άνεση.

The post Βέφα Αλεξιάδου: «Τα μαύρα ρούχα δεν λένε τίποτα όταν το μαύρο το έχεις ψυχή, μόνο όταν πεθάνω θα φύγει ο πόνος» appeared first on Fumara.gr.


Μετάβαση στην Πηγή
Author: Δημήτρης Σ

Σχετικές αναρτήσεις

Η απάτn με τον μπακαλιάρο: Πώς θα καταλάβετε εάν είναι αuθεντικός

admin

Πως να επιλέξετε μπακαλιάρο και πως οι έμπоρоı προσπαθούν να σας παpαπλανńσουν

admin

Οι 2 λέξεıς που δεν πρέπεı να λες, όταν ζnτάς σuγγνώμη

admin
Translate »
×