Image default
ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Βαγγέλης Γιακουμάκης: Το σπίτι της ψυχούλας του – Το εκκλησάκι που χτίστηκε στη μνήμη του

Βαγγέλης Γιακουμάκης: Το εκκλησάκι που χτίστηκε στη μνήμη του

Βαγγέλης Γιακουμάκης : Κανείς, ακούγοντας το όνομα Γιακουμάκης, δεν μπορεί να ξεχάσει την ιστορία πίσω από αυτό. Ένα νέο παιδί, να έχει υποστεί ψυχολογική και σωματική κακοποίηση, από τους συμφοιτητές του.

Μια ιστορία που σίγουρα συγκλόνισε. Και ευχόμαστε να είναι η τελευταία. Η οποία ταρακούνησε όσο ποτέ. Και έδειξε με τον χειρότερο τρόπο που μπορούν να καταλήξουν, οι κακοποιήσεις και το bullying.

Μπορεί ο Γιακουμάκης να έχει φύγει πλέον από την ζωή. Η μνήμη του όμως, ειδικά στο νησί του, είναι ακόμη ζωντανή. Έτσι και χτίστηκε ένα εκκλησάκι στην μνήμη τού Βαγγέλη Γιακουμάκη!

Οικοδομήθηκε στο Σελλί Ρεθύμνου, στην Κρήτη. Και μάλιστα σε οικόπεδο της οικογένειας, προς τιμή του παιδιού που έχασαν. Είναι το νέο σπίτι τής ψυχής τού Βαγγέλη και αφιερωμένο στον Ἅγιο Εὐάγγελο τον Μάρτυρα, λένε οι λιγοστοί κάτοικοι.

Οι εικόνες από το εκκλησάκι μας δημιουργούν ανάμεικτα συναισθήματα. Η ηρεμία και το φως του όμορφου νησιού, να έρχεται σε αντίθεση με την βίαιη ιστορία του Βαγγέλη Γιακουμάκη που κάνεις δεν μπορεί να ξεχάσει.

Οι εικόνες από το εκκλησάκι του Βαγγέλη Γιακουμάκη

Ας ελπίσουμε να είναι η τελευταία ιστορία που καταλήγει με τέτοιον τρόπο. Να λάβουν τέλος φαινόμενα κακοποίησης, πόσο μάλλον, όταν η κακοποίηση οδηγεί στα άκρα.

πηγή : i-diakopes.gr

The post Βαγγέλης Γιακουμάκης: Το σπίτι της ψυχούλας του – Το εκκλησάκι που χτίστηκε στη μνήμη του appeared first on Fumara.gr.


Μετάβαση στην Πηγή
Author: Δημήτρης Σ

Σχετικές αναρτήσεις

Η απάτn με τον μπακαλιάρο: Πώς θα καταλάβετε εάν είναι αuθεντικός

admin

Πως να επιλέξετε μπακαλιάρο και πως οι έμπоρоı προσπαθούν να σας παpαπλανńσουν

admin

Οι 2 λέξεıς που δεν πρέπεı να λες, όταν ζnτάς σuγγνώμη

admin
Translate »
×