ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

«Βαγιαννίδης βασικός, ποιοτικό “10άρι” ό,τι και να γίνει με Σλάβια» (audio)

 

“Πλούσιο” ρεπορτάζ από τις τάξεις του Παναθηναϊκού μετέφερε στον “αέρα” της ΕΡΑΣΠΟΡ ο Δημήτρης Καϊμάς. Τα… απόνερα του πρώτου αγώνα στην Πράγα, τα πλάνα για τη ρεβάνς (11/8) και ο σχεδιασμός για τον επιτελικό μέσο που “τρέχει”.

Σε κινητικότητα βρίσκονται οι “πράσινοι”, καθώς έχουν ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με την ΟΥΕΦΑ, στην οποία έκαναν επίσημη διαμαρτυρία για τη διαιτησία του Ρουντί Μπουκέ. Μάλιστα, άνθρωποι της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας επικοινώνησαν με το “τριφύλλι” και επιβεβαίωσαν ότι ήταν κακή η αντιμετώπιση που είχαν στην Πράγα από τον Γάλλο ρέφερι.

Στα αγωνιστικά πλάνα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ο Μπαρτ Σχένκεφελντ “κλειδώνει” θέση βασικού στο αρχικό σχήμα, μιας και είναι υγιής, σημείο στο οποίο πλησιάζει και ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος. Ο Γιώργος Βαγιαννίδης θα είναι ο αντικαταστάτης του τιμωρημένου, Σεμπαστιάν Παλάσιος, επιλογή που δεν σημαίνει έκπληξη από τα έως τώρα δεδομένα.

Επιπρόσθετα, από Δευτέρα (8/8) θα τεθούν σε διαθεσιμότητα τα εισιτήρια της ρεβάνς (11/8) με τη Σλάβια στο “Απ. Νικολαΐδης” της Λεωφόρου Αλεξάνδρας που αναμένεται “καυτό”. Όσον αφορά τα μεταγραφικά, το “10άρι” που θα αποκτηθεί θα είναι ποιοτικό και δεν θα συνδυαστεί η αξία του με την εξέλιξη του ευρωπαϊκού μέλλοντος.

Ακούστε αναλυτικά στο ηχητικό απόσπασμα με τον ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού στη μεσημεριανή “Ραδιοεφημερίδα” με τον Μπάμπη Πλάγο:

kaimas-pao


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Η Ολυμπιακή Φλόγα… φωτίζει όλο τον κόσμο

admin

Άλλαξε μέρα ο τέταρτος τελικός

admin

Ορίστηκαν… σφυρίχτρες στο Μπαρτσελόνα-Ολυμπιακός

admin