ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Βαλτοτόπι Σερρών: Ένα εργαστήριο παραδοσιακών ζυμαρικών self service

Serres ergastirio Kanaki

“Το εργαστήριο παραδοσιακών ζυμαρικών Κανάκη είναι μία οικογενειακή επιχείρηση που λειτουργεί από το 1999 στο Βαλτοτόπι Σερρών“, δήλωσε στην ΕΡΤ3 η Ιορδανία Κανάκη, ιδιοκτήτρια του εργαστηρίου. “Η ιδέα ήταν των γονιών μου και συνεχίζεται πλέον από εμένα, διατηρώντας και την παράδοση αλλά και τις ποιοτικές πρώτες ύλες οι οποίες είναι και ο λόγος για τη μεγάλη επιτυχία του εργαστηρίου. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο το σλόγκαν μας «Αγαπάμε την παράδοση και ξέρουμε τι τρώμε»”, πρόσθεσε.

“Το εργαστήρι είναι εξοπλισμένο με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και λειτουργεί με δυο τρόπους. Ο πρώτος είναι η πώληση προϊόντων όπου ο πελάτης μπορεί να αγοράσει κους κους, τραχανά, κλπ… Ο δεύτερος τρόπος είναι η παροχή υπηρεσιών όπου ο πελάτης με δικό του γάλα και δικά του αυγά μπορεί να έρθει στον χώρο μας και με το δικό μας αλεύρι και σιμιγδάλι μέσα σε μισή ώρα να κάνει τη δική του δόση ζυμαρικών που αντιστοιχεί σε 5 κιλά στεγνά ζυμαρικά. Για τους πελάτες της πόλης των Σερρών που δεν μπορούν να έρθουν, μπορούμε να μεταφέρουμε τα υλικά. Επίσης για όποιον επιθυμεί τους παρέχουμε το στέγνωμα των ζυμαρικών”, επισήμανε η κ. Κανάκη.

Ρεπορτάζ Β. Αναστασιάδης

www.ertnews.gr


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWSΒασίλης Καραμπάσης

Πως σας φάνηκε το αρθρο?

ΑΠΙΘΑΝΟ
0
ΚΑΛΟ
0
ΜΕ ΑΡΕΣΕ
0
ΟΚ ΔΕΝ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ
0
ΧΑΧΑ ΕΛΑ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ
0

You may also like

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *