Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Βαν Ντε Ντρις: «Θέλουμε να περάσουμε στην επόμενη φάση»

 

Ο Βέλγος διαγώνιος του ΠΑΟΚ τόνισε τη σημαντικότητα του αυριανού αγώνα με την Ελβετική Νάφελς, ενώ εξέφρασε πως ο “δικέφαλος” του βορρά θα προκριθεί στον επόμενο γύρο.

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Νάφελς, για την πρώτη αναμέτρηση του Challenge Cup, με τον “δικέφαλο” του βορρά να κάνει πρεμιέρα στη σεζόν 2022-23 με αυτό το παιχνίδι.

Ο Κυπελλούχος Ελλάδας υποδέχεται τους Ελβετούς στην “PAOK Sports Arena” τη Τετάρτη (12/10, 19:00), με τον επαναληπτικό να είναι μία εβδομάδα μετά στην Ελβετία.

Ο Μπραμ Βαν Ντε Ντρις, μεταγραφικό απόκτημα του καλοκαιριού που έμεινε ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό, τόνισε στο acpaok.gr:

«Περιμένω πως θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, γιατί θα είναι ο πρώτος επίσημος αγώνας της σεζόν και είναι πάντα κάτι διαφορετικό από τους φιλικούς. Αλλά νομίζω πως όλοι δουλεύουμε πολύ καλά, είμαστε προετοιμασμένοι, όπως και στο τουρνουά στην Σερβία αποδείξαμε την ετοιμότητα μας στους αγώνες. Έχουμε αυτοπεποίθηση και φυσικά θέλουμε να περάσουμε στην επόμενη φάση, θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να κερδίζουμε. Είναι πάντα σημαντική η υποστήριξη των φιλάθλων, είναι σαν ένας επιπλέον παίκτης, ο κόσμος του ΠΑΟΚ μας υποστηρίζει και μας βοηθά ακόμα και στις δύσκολες στιγμές».


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Σύγχρονο και λειτουργικό το κλειστό προπονητήριο στίβου του ΟΑΚΑ

admin

Στις ΗΠΑ οι Διαμαντίδης και Καλαμπόκης

admin

Αποφόρτιση για Σπόραρ και Σχένκεφελντ

admin
Translate »
×