Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Βαριές… καμπάνες σε Μαρσέιγ και Νις

 

Τα σοβαρά επεισόδια που δημιούργησαν οι οπαδοί των δύο γαλλικών ομάδων, έφεραν βαριά τιμωρία με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών από την ΟΥΕΦΑ.

Οι οπαδοί των Μαρσέιγ και Νις δημιούργησαν σοβαρά επεισόδια στους τελευταίους ευρωπαϊκούς αγώνες τους με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης και την Κολωνία, σε Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ αντίστοιχα.

Έτσι, το πειθαρχικό όργανο της ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, τιμώρησε με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών και τους δύο γαλλικούς σύλλογους. Η Μαρσέιγ θα αγωνιστεί δίχως τους οπαδούς της στο επόμενο εντός έδρας ευρωπαϊκό ματς κόντρα στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Υπενθυμίζουμε πως οι Μασσαλοί ήταν συνεχώς υπότροποι την περασμένη σεζόν και είχαν τιμωρηθεί με μερικό κλείσιμο του γηπέδου για τα επεισόδια των οπαδών τους κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Από την άλλη, η Νις θα παίξει χωρίς τους οπαδούς της στην προσεχή αναμέτρηση με τη Σλοβάτσκο για τους ομίλους του Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ. Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης θα πληρώσει πρόστιμο 45.000 ευρώ και δεν θα πάρει εισιτήρια για το επόμενο εκτός έδρας ευρωπαϊκό παιχνίδι, ενώ στο επόμενο εντός έδρας ματς θα έχει 1.000 άδεια καθίσματα. Αντίστοιχα, η Κολωνία θα πληρώσει το ποσό των 100.000 ευρώ και θα της απαγορευτεί να εισπράξει εισιτήρια στα επόμενα δύο εκτός έδρας ευρωπαϊκά ματς.


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Παναθηναϊκός: «Ο δρόμος είναι μακρύς…»

admin

Απόλλων εναντίον Βουλιαγμένης στα προημιτελικά του Κυπέλλου ανδρών

admin

Κουτσογούλας στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ: «Ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα» (audio)

admin