ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Βαρύ πένθος για τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ: Αποχαιρετά το στήριγμά του με δάκρυα στα μάτια “Σ’αγαπώ”

Δύσκολες ώρες περνά ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, καθώς όπως γνωστοποίησε μέσα από τα social media έφυγε από τη ζωή ο νονός του.

Συγκεκριμένα ο γνωστός makeup artist και πρώην παίκτης του Survivor με μία σειρά βίντεο μίλησε για την απώλεια του νονού του από την Κρήτη, ο οποίος, όπως δήλωσε, του είχε σταθεί σαν πατέρας, αφού ο βιολογικός τους πατέρας σκοτώθηκε την ημέρα που γεννήθηκε ο ίδιος και ο δίδυμος αδερφός του.

Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: Τι δήλωσε για την απώλεια του νονού του

«Η ζωή πάρα πολλές φορές είναι προβλέψιμη, αλλά άλλες φορές ανατρεπτική, υπάρχουν χαρούμενες στιγμές και δυσάρεστες στιγμές. Κάποια από αυτά δεν τα μπορείς να τα αποφύγεις. Ένα από αυτά είναι ο θάνατος και θα ήθελα να σας πω ότι σήμερα το μεσημέρι πέθανε ο νονός μου από την Κρήτη, τον οποίο τον είχα σαν πατέρα μου γιατί όπως ξέρετε πατέρα δεν είχα με βάφτισε όταν ήμουν τριών ημερών στο νοσοκομείο» ανέφερε συγκινημένος και πρόσθεσε:

«Στα φτωχικά παιδικά μου χρόνια με βοηθούσε συνεχώς να μου πάρει ποδήλατο, να μου πάρει πράγματα. Μέσα στο Survivor με ψήφιζε πάρα πολύ και ήταν πολύ υπερήφανος για εμένα. Θέλω να πω ένα μεγάλο σ’ αγαπώ στο νονό μου, θα σε σκέφτομαι καθημερινά και είμαι σίγουρος ότι θα με προσέχει από ψηλά».

The post Βαρύ πένθος για τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ: Αποχαιρετά το στήριγμά του με δάκρυα στα μάτια “Σ’αγαπώ” appeared first on Fumara.gr.


Μετάβαση στην Πηγή
Author: Δημήτρης Σ

Σχετικές αναρτήσεις

Έξαλλοι οι τηλεθεατές: Οριστικό τέλος στον «Ιησού από τη Ναζαρέτ», Πρώτο Πάσχα που συμβαίνει αυτό στη χώρα μας

admin

«Πράσινο φως» για την πρώτη ιδιωτική Ιατρική Σχολή στην Ελλάδα – Ποιος επιχειρηματικός όμιλος είναι από πίσω

admin

Δικό μου είναι: Πότε ένα παιδί δυσκολεύεται να μοιραστεί και πώς να το βοηθήσουμε

admin