ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Βατσλίκ: «Νομίζω πως είμαστε έτοιμοι, να προσαρμοστούμε στον νέο προπονητή»

 

Ο Τσέχος γκολκίπερ του Ολυμπιακού μίλησε στη συνέντευξη Τύπου εν όψει της ρεβάνς με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην προετοιμασία των “ερυθρόλευκων” για το εν λόγω παιχνίδι, αλλά και στον Κάρλος Κορμπεράν.

Οι “ερυθρόλευκοι” αντιμετωπίζουν τη Σλόβαν στη Μπρατισλάβα (11/08, 21:30) για το επαναληπτικό παιχνίδι του τρίτου προκριματικού γύρου του Γιουρόπα Λιγκ. Ο Τόμας Βατσλίκ μίλησε στη συνέντευξη Τύπου για το εν λόγω παιχνίδι, σχολιάζοντας την επικείμενη αναμέτρηση, ενώ αναφέρθηκε και στον τρόπο παιχνιδιού υπό τις οδηγίες του νέου προπονητή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το εάν έγινε ανάλυση για το πρώτο ματς, είπε: “Αναλύσαμε τον αγώνα. Είδαμε τα λάθη μας. Μέσω των προπονήσεων προσπαθήσαμε και κοιτάξαμε να τα διορθώσουμε” και πρόσθεσε για τη σύγκριση του περσινού με το φετινό παιχνίδι πως: Ήταν διαφορετικός ο περσινός αγώνας. Τα λάθη που έγιναν εμείς προσπαθούμε να τα διορθώσουμε”.

Για τον νέο προπονητή: “Πρέπει να προσαρμοστούμε στον νέο προπονητή. Να προσαρμοστούμε στον νέο τρόπο παιχνιδιού”.

Για το τί είπαν με τον Ζρμχαλ της Σλόβαν: “Με τον Ζρμχαλ γνωριζόμαστε αρκετό καιρό. Ήταν μία φιλική συζήτηση μεταξύ μας και όχι για ποδοσφαιρικά θέματα”.

Για την προετοιμασία εν όψει της ρεβάνς και για το αν είναι έτοιμοι: “Νομίζω δέκα μέρες είναι αρκετές για να προσαρμοστούμε. Νομίζω πως έχουμε βελτιωθεί” και συμπλήρωσε: “Νομίζω πως είμαστε έτοιμοι. Έχουμε παίκτες που έχουν παίξει σημαντικούς και νοκ άουτ αγώνες. Θεωρώ πως είμαστε έτοιμοι”.

 


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Παραλίγο beef Μπαρτζώκα με Παπαπέτρου – «Ποιος, ποιος;» -«Αυτός!»

admin

Δημήτρης Σαλπιγγίδης: «Πρώτη φορά έχουμε Απρίλιο μήνα δύο ομάδες στους 8 της Ευρώπης»

admin

Tο ertsports συμμετέχει στην 24ωρη απεργία

admin
Translate »
×