Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Βενγκέρ: «Η Άρσεναλ μπορεί να κατακτήσει την Premier League»

 

Ο Αλσατός τεχνικός εκφράστηκε με αισιοδοξία για την πορεία των “κανονιέρηδων” στο φετινό πρωτάθλημα, που μπορεί να τους οδηγήσει και μέχρι την κορυφή.

Ο Αρσέν Βενγκέρ θεωρεί την Άρσεναλ ικανή να κατακτήσει την Premier League. Ο Αλσατός τεχνικός, που βρισκόταν στον πάγκο της ομάδας το 2004, όταν ήταν και το τελευταίο πρωτάθλημα που κατέκτησαν οι “κανονιέρηδες” και μάλιστα το μοναδικό αήττητο που υπάρχει μέχρι από το 1992.

Ο 72χρονος αποχώρησε από τον πάγκο της Άρσεναλ το 2018, μετά από 22 χρόνια παρουσίας στον σύλλογο και εκφράστηκε με πολύ κολακευτικά λόγια για τη τωρινή πορεία της πρώην ομάδας του.

Αναλυτικά τόνισε:

«Πιστεύω πως η Άρσεναλ έχει πολλές πιθανότητες να κατακτήσει τη φετινή Premier League, διότι έως τώρα δεν βλέπω κάποια ομάδα να είναι εντελώς κυρίαρχη. Πιστεύω πως έχουν αρκετές πιθανότητες. Φυσικά, η φετινή σεζόν είναι ιδιαίτερη λόγω του χειμερινού Παγκοσμίου Κυπέλλου και δεν γνωρίζουμε πόσο θα επηρεαστεί η απόδοση των παικτών και των ομάδων. Γενικά πάντως, πιστεύω πως μπορούν να τα καταφέρουν».


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Κορυφώνεται η αγωνία στο ΙΕΡ

admin

Άνετη πρόκριση για Σάκκαρη (video)

admin

Μπρούνο Φερνάντες: «Το να είσαι παίκτης της Γιουνάιτεντ απαιτεί να είσαι έτοιμος να δεχτείς κριτική»

admin