Image default
ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Βικτώρια Χαλκίτη: «Έκανα έξι εξωσωματικές σε οκτώ χρόνια. Ένιωθα ενοχές ότι εγώ φταίω που δεν μπορώ να κάνω παιδί»

Για τις δυσκολίες που πέρασε μέχρι να γίνει μητέρα, μίλησε η Βικτώρια Χαλκίτη σε τηλεοπτική της συνέντευξη, η οποία προβλήθηκε νωρίτερα, σήμερα.

Η τραγουδίστρια παραχώρησε μία συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας» και αναφέρθηκε στη δύσκολη προσπάθειά της να αποκτήσει παιδί και τις εξωσωματικές γονιμοποιήσεις που έκανε.

«Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί το παιδί μου έχει ξεκινήσει στην πρώτη δημοτικού. Το όνειρό μου έχει γίνει πραγματικότητα γιατί έχω την οικογένειά μου. Είχα περάσει δύσκολα για να αποκτήσω το παιδί μου, αλλά αν πιστεύεις κάτι πολύ, γίνεται. Έκανα έξι εξωσωματικές σε οκτώ χρόνια και κάθε φορά απογοητευόμουν. Ένιωθα ενοχές ότι εγώ φταίω που δεν μπορώ να κάνω παιδί» είπε στην αρχή, η Βικτώρια Χαλκίτη.

Τέλος, η Βικτώρια Χαλκίτη είπε:

«Ο άντρας μου πάντα έλεγε ότι αφού είμαστε ευτυχισμένοι, το παιδί θα μας δώσει μία επιπλέον ευτυχία, όμως, δεν μας ορίζει ως ζευγάρι. Μετά από οκτώ χρόνια είδα για πρώτη φορά θετικό τεστ εγκυμοσύνης» .

The post Βικτώρια Χαλκίτη: «Έκανα έξι εξωσωματικές σε οκτώ χρόνια. Ένιωθα ενοχές ότι εγώ φταίω που δεν μπορώ να κάνω παιδί» appeared first on Fumara.gr.


Μετάβαση στην Πηγή
Author: Δημήτρης Σ

Σχετικές αναρτήσεις

Γουργουρίζει το στομάχι σας; Δεν σημαίνει ότι πεινάτε! Γιατρός αποκαλύπτει τι δείχνει το σύμπτωμα

admin

Εκπλήρωσε το τάμα: Ο Βαγγέλης έβλεπε τον Άγιο Ιωάννη τον Ρώσο στον ύπνο του & του έχτισε ένα πανέμορφο εκκλησάκι – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

admin

Γιατί είναι σημαντικό να εμβολιάζεσαι, ακόμη και πριν γεννηθείς

admin