Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Βλαχοδήμος: «Σωστή απόφαση να πάω στον Παναθηναϊκό, μου άρεσε το σχέδιο που είχε για μένα»

 

Ο 28χρονος γκολκίπερ παραχώρησε συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην πορτογαλική τηλεόραση και κλήθηκε να μιλήσει για τη μεταγραφή του στο “τριφύλλι”, για την Μπενφίκα και απάντησε στο αν νιώθει Έλληνας.

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος, που εξακολουθεί να τραβά τα βλέμματα με την παρουσία του στην Μπενφίκα, παραχώρησε συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην πορτογαλική τηλεόραση και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην παρουσία του στον Παναθηναϊκό.

Ο Έλληνας γκολκίπερ ανέφερε αρχικά: «Πιστεύω ότι εκείνη την εποχή ήταν η σωστή απόφαση για μένα να μετακομίσω στην Αθήνα. Μου άρεσε πολύ το σχέδιο που είχε ο Παναθηναϊκός για μένα» και πρόσθεσε: «Και για μένα ήταν καλό να φύγω από τη χώρα, να μετακομίσω στην Ελλάδα. Να είμαι μόνος μου και να ανοίγω τα φτερά μου. Νομίζω ότι ήταν μια εύκολη απόφαση επίσης. Κατέληξα να έχω την ευκαιρία να παίξω με τον αδερφό μου (σ.σ: Παναγιώτη) ξανά στην ίδια ομάδα. Είναι περίεργο συναίσθημα μερικές φορές. Αν παίζουν και οι δύο και παίζουν καλά, είναι πάντα καλά και όλα είναι φανταστικά. Αλλά αν κάποιος δεν παίζει, στενοχωριέσαι γι’ αυτόν, απλά πρέπει να είσαι επαγγελματίας. Απολαύσαμε πραγματικά τον χρόνο μας μαζί».

Για την Μπενφίκα, ο Βλαχοδήμος ανέφερε: «Για μένα ήταν σαν να έκανα το επόμενο βήμα. Η Πορτογαλία έχει πάντα πολύ ταλαντούχους παίκτες και παρατηρώ ότι σε αυτή τη χώρα όλοι αγαπούν το ποδόσφαιρο και αυτό φαίνεται και στα παιδιά και στον τρόπο παιχνιδιού τους. Ήθελα να παίξω σε ένα καλύτερο πρωτάθλημα, σε μεγάλες διοργανώσεις και να βελτιώνομαι όλο και περισσότερο. Ήταν το επόμενο βήμα μου, ήθελα να εξελιχθώ. Αυτή ήταν η ιδέα μου και ο τρόπος σκέψης μου».

Για τον προπονητή του, Ρόγκερ Σμιντ, τόνισε: «Σε σύντομο χρονικό διάστημα, βοήθησε την ομάδα να πιστέψει στον εαυτό της. Νομίζω ότι όλοι οι παίκτες έχουν πολύ καλή σχέση με τον προπονητή. Αυτό που μου αρέσει και βλέπω είναι ότι νοιάζεται για τη γνώμη της ομάδας, υπάρχει πάντα καλή επικοινωνία μεταξύ μας».

Εν συνεχεία, κατέληξε: «Καταρχάς, πάντα ένιωθα ότι είμαι Έλληνας. Πέρασα υπέροχα με τις μικρές ομάδες της εθνικής Γερμανίας. Ήταν επιτυχημένα χρόνια, έπαιξα σε μεγάλες διοργανώσεις. Ήταν μια δύσκολη απόφαση για μένα. Όταν σκέφτομαι; Μερικές φορές είναι στα ελληνικά, άλλες στα γερμανικά, είναι ένα χάος, ένα μείγμα και των δύο», ανέφερε ακόμη ο Βλαχοδήμος, ο οποίος μιλώντας για τις ρίζες του υπογράμμισε: «Είναι πάντα καλό να γυρνάς σπίτι, γιατί είναι η οικογένειά μου εκεί, οι φίλοι μου. Η μητέρα μου μετακόμισε όταν ήταν δύο ετών, οπότε μεγάλωσε στη Γερμανία. Μετά από αυτό, νομίζω ότι ο πατέρας μου πήγε στη Γερμανία στην ηλικία είκοσι ετών. Αργότερα γεννηθήκαμε εγώ με τον αδερφό μου».//


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Εθελοντές… VIP στο Παρίσι

admin

Λαρεντζάκης: «Δείξαμε χαρακτήρα, ήταν κλειδί η άμυνά μας»

admin

Την τρόμαξε… αλλά στο τέλος μίλησε η πολυφωνία

admin
Translate »
×