ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Βρήκα στην Εθνική, κοπέλα να κάνει ωτοστοπ. Νιώθω περήφανος που τη σεβάστηκα και τη βοήθησα – Η ιστορία οδηγού

Σήμερα το πρωί ένοιωσα περήφανος για τον εαυτό μου και θέλω να το μοιραστώ μαζί σας. Είμαι πού χαρούμενος με μένα. Τελικά ουτε τα λεφτα ούτε η επιτυχία σε επαγγελματικό επιπεδο μπορεί να σου δωσει την ευτυχία , που μπορεί να σου προσφέρει μια απλή σου πράξη.Ας τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή…

Σήμερα νωρίς το πρωί είχα δουλειά στο Σχηματάρι. Ξεκίνησα λοιπόν από την Αθήνα και έφτασα στην έξοδο για Σχηματάρι περίπου στις 7.30…

Όπως κατέβηκα την γέφυρα της εθνικής και είμαι έτοιμος να κάνω δεξιά βλέπω στον απέναντι παράδρομο που ξανάβγαζε εθνική για θεσσαλονικη μια κοπελίτσα γυρω στα 20 να κάνει ωτο στοπ. Δίπλα στο φανάρι δύο τύποι την έχουν βάλει στο μάτι και τους παρατηρώ οτι την κοιτάνε και μιλανε μεταξυ τους με πονηρο υφος. Μόλις αναβει πρασινο παταώ το γκάζι και μπαινω μπροστα τους και πλησιάζω την κοπέλα.

Αυτοί από πισω μου πλεον με προσπερασαν και έφυγαν. Την ρωταω που παει. Δεν μιλαει λεξη ελληνικα, παρα μονο πολυ λιγα αγγλικα. Ηταν παρα πολυ ομορφη, θα ελεγα πειρασμος, αλλα εκεινη την στιγμη εννοιωθα οτι κινδυνευε και επρεπε να την προστατεψω. Καταλαβα οτι ηταν απο την βενεζουελα και μιλαει ισπανικα… Εβαλα το κινητο στην μεταφραση Ελληνικα-Ισπανικα και καταφεραμε να συννενοηθουμε.

Ηθελε να παει στην Αλεξανδρουπολη να βρει μια φιλη της που της ειχε υποσχεθει δουλεια και διαμονη… Μου μιλαγε για την Αλεξανδρουπολη και ελαμπε… Δεν ξερω αν ηταν αληθεια η φιλη αλλα δεν με ενοιαζε.. Εγω οφειλα να την βοηθησω.

Της εξηγω οτι με ωτο στοπ δυσκολα θα φθασει Αλεξανδρουπολη και οτι κινδυνευει. Το καλυτερο ειναι να παει με το ΚΤΕΛ. Μου λεει οτι δεν εχει καθολου χρηματα οτι την εφερε χθες το βραδυ στο σχηματαρι καποιος τυπος που πηγαινε Θηβα και οτι κοιμαται στα παγκακια και στην υπαιθρο.

Πηρα τηλεφωνο στα κτελ και ρωτησα ποτε εχει κτελ για αλεξανδρουπολη και ποιο ειναι το κοστος.. Το κοστος ηταν 71 ευρω και θα επρεπε να το παρει απο τα Κτελ στον Κηφισο.. Της λεω οτι θα την παω Αθηνα και θα της πληρωσω το ΚΤΕΛ να παει Αλεξανδρουπολη.

Μπαινουμε στο αυτοκινητο και αφου ακυρωνω την δουλεια μου οτι μου ετυχε κατι παιρνω τον δρομο της επιστροφης. Καθολη την διαρκεια μιλουσαμε με την μεταφραση του κινητου. Την ρωτησα ποσες μερες ειχε να κανει μπανιο και μου απαντησε 6..

Της προτεινα αμα ηθελε να σταματουσα σε καποιο ξενοδοχειο να κανει μπανιο και να φρεσκαριστει πριν το ταξιδι. Μου ειπε οτι θα το ηθελε παρα πολυ και με χιλιοευχαριστουσε καθ ολη την διαρκεια. Την ρωτησα αν εχει σαμπουν η να αγορασω και μου εδειξε μεσα στην τσαντα πλατης το σαμπουαν της.

Σταματησα σε ενα ξενοδοχειο ημιαδιαμονης στην εθνικη οδο, παιρνω δωματιο και ανεβαινουμε. Μπηκε μεσα στο μπανιο… 20 λεπτα ακουγα το νερο να τρεχει. Εγω απο εξω ξαπλωμενος να πινω τον καφε μου.. Μετα απο λιγο βγηκε.. Ηταν πανεμορφη… Πραγματικα… Μυριζε υπεροχα. Με πηρε μια αγκαλια σφιχτη, Την αγκαλιασα και της εδωσα ενα φιλι στο μαγουλο. Της ειπα να προσεχει.. Δεν το καταλαβε… Της το πληκτρολογησα στην μεταφραση του κινητου… Κατσαμε 10 λεπτα και ειπαμε περι ανεμων… Φυγαμε για τα κτελ.. Της πηρα καφε και τυροπιτα.. Φρεντο καπουτσινο γλυκο.. Φτασαμε στα Κτελ.. Της εβγαλα εισιτηριο με ανταποκριση.. Πρωτα θεσαλονικη και μετα απο μια ωρα για αλεξανδρουπολη απο εκει.. Παρακαλεσα την κυρια στα κτελ να πει στον αδηγο οταν φθασουν θεσαλονικη να την καθοδηγησει για τα κτελ αλεξανδρουπολης… Μου το υποσχεθηκε..

Ειχα αργησει και επρεπε να φυγω… Της εδωσα το κινητο μου… Της εγραψα ενα τελευταιο μηνυμα.. Αν με χρειαστεις παρε με τηλεφωνο , αν δεν με χρειαστεις καλη σου τυχη. Αγκαλιαστηκαμε και δακρυσε στον ωμο μου…. εφυγα…

Ειμαι πολυ περηφανος με τον εαυτο μου γιατι σεβαστηκα μια κοπελα.. Γιατι δεν την εκμεταλευτηκα.., Γιατι θα μπορουσα να την εκμεταλευτω… Ειμαι πολυυυυ περηφανος για μενα ,..

Αν θες μπορεις να σεβαστεις καποια κοπελα..ανιδιοτελως .. χωρις να περιμενεις κατι απο αυτην Σε μια εποχη οπου δεν υπαρχει σεβασμος ειμαι περηφανος για τον εαυτο μου..

Η ιστορια ειναι 1000% αληθινη… Καλη σας μερα!!!

Το παραπάνω κείμενο ανήκει στον Χ.Π. που το ανήρτησε δημόσια στη δημόσια ομάδα Φίλοι Ψυχολογίας

πηγή : singleparent.gr

The post Βρήκα στην Εθνική, κοπέλα να κάνει ωτοστοπ. Νιώθω περήφανος που τη σεβάστηκα και τη βοήθησα – Η ιστορία οδηγού appeared first on Fumara.gr.


Μετάβαση στην Πηγή
Author: Δημήτρης Σ

Σχετικές αναρτήσεις

Η απάντηση ενός μαθητή στην ερώτηση «Τι σημαίνει να είσαι Έλληνας» μας έκανε να νιώσουμε ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ !!!

admin

Η απάτn με τον μπακαλιάρο: Πώς θα καταλάβετε εάν είναι αuθεντικός

admin

Πως να επιλέξετε μπακαλιάρο και πως οι έμπоρоı προσπαθούν να σας παpαπλανńσουν

admin
Translate »
×