Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Βόκολος: «Νιώθω περήφανος, κρατάω μόνο τα θετικά»

 

Ο Έλληνας τεχνικός μέσω μιας ανάρτησης του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, μίλησε για πρώτη φορά μετά το τέλος της συνεργασίας του με την Καλλιθέα.

Η ήττα της Καλλιθέας από την Κηφισιά, για την 4η αγωνιστική της Super League 2,  σήμανε αλλαγή τεχνικής ηγεσίας στο “Ελ Πάσο”. Ο Λεωνίδας Βόκολος μετά από 40 παιχνίδια, 25 νίκες, 8 ισοπαλίες και 7 ήττες, αποτέλεσε παρελθόν από τον πάγκο του συλλόγου. Ο Έλληνας τεχνικός αναφέρθηκε στην πορεία του με την Καλλιθέα μέσω ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Αναλυτικά όσα αναφέρει στην ανάρτησή του: «Ήταν μια σημαντική εμπειρία για εμένα ενώ για άλλη μια φορά επιβεβαιώθηκε αυτό που έχω σαν βάση στη φιλοσοφία μου.

Με επιμονή στο πλάνο και με σκληρή δουλειά καθημερινά , είναι σίγουρο ότι θα πετύχεις τους στόχους σου. Κλήθηκα να αναλάβω ένα τριετές πλάνο από μηδενική αφετηρία και με πολλές δυσκολίες.

Ο στόχος της πρώτης χρονιάς ήταν η εύκολη παραμονή της ομάδας στην κατηγορία της Superleague 2 , ως πρώτη μας παρουσία σε αυτή μετά από χρονιά .

Οι ποδοσφαιριστές μου , κατάφεραν να κάνουν μια εξαιρετική σεζόν μέσα από δύσκολες συνθήκες όπως όλοι γνωρίζουν ,να παίξουν όμορφο ποδόσφαιρο και να κατακτήσουν την δεύτερη θέση στην λίγκα.

Για αυτό το λόγο νιώθω ιδιαίτερα περήφανος αφού με τις αποφάσεις που πήρα σε καίρια σημεία και τις επιλογές που έκανα και αφορούσαν το χτίσιμο αυτής της ομάδας πετύχαμε το στόχο που είχαμε θέσει έξ´αρχής. Έχω αποφασίσει να κρατήσω μόνο τα θετικά από αυτή την διαδρομή σε αυτόν τον ιστορικό σύλλογο.

Θέλω να ευχαριστήσω ,τους ποδοσφαιριστές μου που με την δουλειά τους προόδευσαν ατομικά και συντέλεσαν στην εξέλιξη της ομάδας , τους άμεσους συνεργάτες μου που είναι δίπλα μου όλα αυτά τα χρόνια δουλεύοντας σκληρά και τέλος να ευχαριστήσω προσωπικά τον μεγαλομέτοχο κύριο Barroway για την οικονομική υγεία που προσφέρει στον Σύλλογο.

Καλή συνέχεια».//


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Παρίσι: Ποδήλατο και περπάτημα κατά την διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων

admin

Δοκιμασία στην “κόλαση” της Stark Arena

admin

Αταμάν: “Η Βίρτους έχει πολλούς έμπειρους παίκτες”

admin
Translate »
×