Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Βόκολος: «Το Κύπελλο δεν ήταν στόχος για εμάς»

 

Ο τεχνικός της Λαμίας, μετά τη βαριά ήττα από τον ΠΑΟΚ (5:1), ανέφερε πως το παιχνίδι “στράβωσε” από νωρίς για την ομάδα του και ότι οι Θεσσαλονικείς το εκμεταλλεύτηκαν και το διαχειρίστηκαν σωστά.

Ο Λεωνίδας Βόκολος, μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV, επεσήμανε πως έτσι όπως είναι τώρα η κατάσταση στην… ουρά της Super League, οι Φθιωτοί δεν είχαν στο μυαλό τους την πρόκριση στον τελικού του Κυπέλλου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Δεν μπορούμε να κάνουμε κριτική για το παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος. Για εμάς στράβωσε το παιχνίδι από το ξεκίνημα, από νωρίς. Αυτό ο ΠΑΟΚ το διαχείριστηκε καλά. Έχουμε δύσκολο δρόμο μπροστά μας. Θα πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι. Και κοιτάμε το επόμενο πολύ δύσκολο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό. Το Κύπελλο δεν ήταν στόχος για εμάς όπως είναι τώρα η κατάσταση.

Κάναμε διαχείριση παικτών, χρειάζονταν κάποιοι ανάσες, δεν μπορούμε να παίζουμε συνεχώς Τετάρτη-Κυριακή. Το αποτέλεσμα και η έκταση του σκορ δεν είναι καλό για εμάς, πρέπει όμως να συνεχίσουμε και να κοιτάξουμε τον στόχο που έχουμε στο πρωτάθλημα».//


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Ισοπαλία που… “καίει” την Ναντ

admin

Ο Μπαρτζώκας παραδέχθηκε την Μπάρτσα και αναφέρθηκε στον Παπανικολάου

admin

Χούλιγκανς: Οι προστατευόμενοι μάρτυρες “καίνε” τα ηγετικά στελέχη της εγκληματικής οργάνωσης (video)

admin