Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

“Βύθισε” κι άλλο την Ανζέρ η Τουλούζ

 

Οι “μωβ” επικράτησαν με 3-2 των “ασπρόμαυρων” και συνέχισαν στα θετικά αποτελέσματα στη Ligue 1, ενώ αντιθέτως οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στη ζώνη του υποβιβασμού.

Την τρίτη συνεχόμενη ήττα της υπέστη η Ανζέρ, με την ομάδα του Ζεράλδ Μπατίκλ να βρίσκεται σε δυσχερή θέση, μετά και το σημερινό αποτέλεσμα. Η Τουλούζ βρίσκεται στη μέση του βαθμολογικού πίνακα με 15 βαθμούς, ενώ αγνοεί την ήττα από τις 17 Σεπτεμβρίου.

Ο αγώνας

Στο 10ο λεπτό οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ, με τον Σαϊμπί να κουβαλάει την μπάλα για αρκετά μέτρα, να βρίσκει τον Ντετζέγκερε στην περιοχή και εκείνος να στέλνει την μπάλα στην κάτω αριστερή γωνία με ωραίο σουτ. Στο 19′, ο Ουνού βρέθηκε μόνος του στην περιοχή, όμως το σουτ πέρασε λίγο δίπλα από το δεξί δοκάρι. Στο 23′ ο Νικολάισεν έχασε σπουδαία ευκαιρία, με την κοντινή κεφαλιά του Δανού, μετά από εκτέλεση φάουλ, να καταλήγει άουτ. Στο 33ο λεπτό η Ανζέρ έφτασε στην ισοφάριση. Ο Μπενταλέμπ, με πανέμορφη εκτέλεση φάουλ από δύσκολο σημείο, έστειλε την μπάλα στο δεξί “Γ”. Στο 40′, μετά από χρήση VAR, ο διαιτητής έδωσε πέναλτι για την Τουλούζ, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Βαν Ντεν Μπούμεν. Στο 54ο λεπτό, ο Ρατάο βρέθηκε αμαρκάριστος στην περιοχή, όμως την προσπάθεια του σταμάτησε ο Φοφανά. Στο 67′, η Τουλούζ έκανε το 3-1, με τον Σπίρινγκς να παίρνει την μπάλα λίγο έξω από την περιοχή και να κάνει ένα εκπληκτικό σουτ. Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Καπέλ βρήκε τον Σαλαμά στην περιοχή, ο οποίος με κοντινή κεφαλιά μείωσε σε 3-2 για την Ανζέρ.

ΓΚΟΛ: 10′ Ντετζέγκερε , 40′ Βαν Ντεν Μπούμεν (πεν.), 67′ Σπίρινγκς / 33′ Μπενταλέμπ, 90+3′ Σαλαμά

Κίτρινες: 31′ Νικολάισεν, 48′ Αμπουχλάλ, 73′ Σαϊμπί / 21′ Ντούμπια, 76′ Αμαντού

Τουλούζ (Φιλίπ Μοντανιέ): Ντουπ, Ντέσλερ, Ρουό (83′ Ζαντέν), Νικολάισεν, Σίλα, Ντετζέγκερε (75′ Ντιαρά), Σπίρινγκς, Βαν Ντεν Μπούμεν, Αμπουχλάλ (83′ Ζενρό), Σαϊμπί (83′ Μπιρμάντσεβιτς), Ρατάο (72′ Νταλίνγκα).

Ανζέρ (Ζεράλδ Μπατίκλ): Φοφανά, Βαλερί (69′ Τιούμπ), Χουντοντζί, Αμαντού, Ντούμπια (54′ Καπέλ), Αμπντελί, Μεντί, Μπενταλέμπ, Μπουφάλ (80′ Σαλαμά), Σιμά (80′ Ελ Μελάλι), Ουνού (69′ Ουναΐ).


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Μήτογλου: «Ήμασταν χαλαροί, τώρα είναι η ώρα να τα δώσουμε όλα» (video)

admin

Η Γιουβέντους… έσωσε το βαθμό στο φινάλε

admin

Η Άιντραχτ πήρε το ευρω-ντέρμπι με ανατροπή

admin