Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Γαλιώτος: «Ξεκάθαρος στόχος μας η πρόκριση»

 

Ο διεθνής πασαδόρος του Φοίνικα Σύρου μίλησε αποκλειστικά στο ertsports.gr, για την κλήρωση του Eurovolley Ανδρών και σχολίασε το γκρουπ της “γαλανόλευκης”, τονίζοντας πως το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έχει πολλές πιθανότητες να προκριθεί.

Στον τέταρτο όμιλο της τελικής φάσης του EuroVolley Ανδρών που θα διεξαχθεί στο Ισραήλ κληρώθηκε η Εθνική Ανδρών, που θα αντιμετωπίσει πέραν της οικοδέσποινας, τη Ρουμανία, τη Γαλλία, την Τουρκία και την Πορτογαλία.

Μετά τα… αποτελέσματα της κλήρωσης, το ertsports.gr μίλησε με τον διεθνή πασαδόρο του Φοίνικα Σύρου, Μάρκο Γαλιώτο, ο οποίος χαρακτήρισε ως βατό το γκρουπ της Εθνικής ομάδας, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε τόσο στη Γαλλία, όσο και σε στην Ιταλία, ως τις ομάδες που ξεχωρίζει στο επερχόμενο ευρωπαϊκό τουρνουά.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο ertsports.gr ο Μάρκος Γαλιώτος:

«Ήταν μία βατή και ωραία κλήρωση για εμάς. Το γκρουπ είναι καλό, με καλές ομάδες, αλλά θεωρώ ότι έχουμε πολλές πιθανότητες να περάσουμε στην επόμενη φάση. Ο στόχος νομίζω πως είναι ξεκάθαρος, να περάσουμε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Από εκεί και πέρα στο δικό μας γκρουπ, φαβορί θεωρώ πως είναι η Γαλλία και λόγω της παρουσίας της στους Ολυμπιακούς Αγώνες που πήρε το χρυσό, ενώ προσωπικά θέλω να δω και τους Ιταλούς πόσο ανταγωνιστικοί θα είναι, γιατί σίγουρα θα θέλουν να διεκδικήσουν τον τίτλο ξανά. Αυτές τις δυο χώρες ξεχωρίζω». //


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΠαναγιώτης Γαλάνης

Σχετικές αναρτήσεις

Ο Κώστας Νικούλι στο ΟΠΑΠ Game Time: Για τη φιέστα της ΑΕΚ, το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και την τέχνη

admin

Μένει στη Λεβερκούζεν ο Τσάμπι Αλόνσο

admin

Η Ίντερ θέλει να ανανεώσει τον Ιντζάγκι μέχρι το 2027

admin
Translate »
×