ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Γαλλική γαστρονομία με ελληνικά προϊόντα

Ένας Έλληνας ο Αλέξανδρος Ράλλης, με καταγωγή από την Καλαμάτα, γεννημένος στο Παρίσι, εισήγαγε τα ελληνικά προϊόντα στην γαλλική κουζίνα, εκτοξεύοντας την γαστρονομία σε νέα ύψη. Πάνω από μια δεκαετία ο κ. Ράλλης προσπαθεί να εξοικειώσει τους γάλλους σεφ με τις γεύσεις της ελληνικής γης. Εκείνοι με την σειρά τους τα εισάγουν στα μενού τους, […]


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWSΕυμορφία Δημητρακοπούλου

You may also like

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *