Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Γερμανία (23η αγωνιστική): Να πλησιάσει τα… αστέρια η Άιντραχτ!

 

Με δυο παιχνίδια ολοκληρώνεται σήμερα (05/03) η 23η αγωνιστική του γερμανικού πρωταθλήματος, εκ των οποίων δεσπόζει η εκτός έδρας αναμέτρηση των “αετών” με τη Βόλφσμπουργκ. 

Το γερμανικό πρωτάθλημα συνεχίζεται με πλούσιο ενδιαφέρον. Το πρόγραμμα της 23ης “στροφής” ολοκληρώνεται σήμερα (05/03) με δυο αγώνες, που αφορούν τόσο τις θέσεις κοντά στον υποβιβασμό, όσο και σε αυτές των ευρωπαϊκών “εισιτηρίων”.

Αρχικά, στις 16:30, η Μπάγερ Λεβερκούζεν υποδέχεται τη Χέρτα Βερολίνου, με τις δυο ομάδες να έχουν 8 βαθμούς διαφορά και οι φιλοξενούμενοι είναι αυτοί που “καίγονται” για βαθμούς, προκειμένου να αποφύγουν τις θέσεις που οδηγούν στον υποβιβασμό. Στη συνέχεια, τα βλέμματα όλα πέφτουν στο ματς των 18:30 ανάμεσα στη Βόλφσμπουργκ και την Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Η Βόλφσμπουργκ έχει 33 βαθμούς και βρίσκεται στην 8η θέση, ενώ οι “αετοί” έχουν 38 βαθμούς και βρίσκονται στην 6η θέση της κατάταξης, “καραδοκώντας” την Φράιμπουργκ και τη Λειψία, που είναι σε θέση για… Champions League. Μάλιστα, η Άιντραχτ προέρχεται και από την εκτός έδρας ήττα με τη Λειψία και την εντός έδρας ήττα για τους “16” του Champions League από την Νάπολι. Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι γηπεδούχοι δεν έχουν βασικές απουσίες, ωστόσο ο Φράνγιτς (5 συμ/- γκολ) θα είναι ο μοναδικός απών λόγω τραυματισμού. Από την άλλη μεριά, για τους “αετούς” εκτός αποστολής είναι ο τιμωρημένος Σο (22 συμ/3 γκολ) και ο Εμπιμπέ (11 συμ/2 γκολ), ενώ αμφίβολοι είναι οι Γιάκιτς (19 συμ/1 γκολ) και Μουανί (21 συμ/10 γκολ), που πέρασαν ίωση, όμως όλα δείχνουν πως θα βρίσκονται στην αποστολή της Άιντραχτ. //

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της 23ης αγωνιστικής στην Bundesliga:

Παρασκευή 3 Μαρτίου

Μπορούσια Ντόρτμουντ – Λειψία 2:1

Σάββατο 4 Μαρτίου

Άουγκσμπουργκ – Βέρντερ Βρέμης 2:1
Γκλάντμπαχ – Φράιμπουργκ 0:0
Μάιντζ – Χόφενχαϊμ 1:0
Μπόχουμ – Σάλκε 0:2
Ουνιόν Βερολίνου – Κολωνία 0:0
Στουτγκάρδη – Μπάγερν Μονάχου 1:2

Κυριακή 5 Μαρτίου

16:30 Μπάγερ Λεβερκούζεν – Χέρτα Βερολίνου
18:30 Βόλφσμπουργκ – Άιντραχτ Φρανκφούρτης


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Μαλακατές: «Επιτέλους ξεκινάμε»

admin

Ο Λούνιν ζητά εγγυήσεις για να υπογράψει το νέο συμβόλαιο

admin

Αναχώρησε για την Αττάλεια η ελληνική ομάδα για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα ομάδων βάδην

admin